Ukrán-Magyar állampolgár vagyok. Ukrajnában élek, viszont Magyarországon szeretnék szülni. Kérhetem-e, hogy a gyerekem Ukrán állampolgárkén anyakönyvezzék?
Kérdező te akarsz itt nemzet összetartás alapon bűntudatot kelteni?
Elvileg magyar vagy, de ukránoknál dolgozol, oda adózol őket gyarapítod.
Trianon. Tanultál Te történelmet, vagy csak osztod itt az eszet???
Én itt születtem, itt éltek Őseim. Itt van a családom, házam, vállalkozásom. Adót 1/4 -ét nem fizetek mint Ti. Hát magyarázd meg nekem Nagyokos, miért menjek én oda dolgozni, és adózni, talán azért, hogy az ingyenélőket meg a cigányokat eltartsam????
Van 1 állat faj, az a neve Tiglán. A tigris és oroszlán kölykét nevezik így. Na már most Magyarországon is van egy hasonló faj kialakulóban, nekik még nincs nevük én Magány-nak nevezem, ez a magyar és a cigány kereszteződése. Ez a csökevény faj már jelen van olyan 40%-ban Magyarországon. Gyere már ki Kárpátaljára a 150000 magyarból két kezeden megszámolhatod hány magyar köt házasságot cigóval. Bennünk még van gerinc.
A Te pártoddal Én is szimpatizálok, de nem fog hatalomra jutni, mert a zsidók nem fogják hagyni, mert tudják, hogy a cigók után, Ők is lógni fognak, és mint tudod a világ pénze az Ő kezükben van.
Azzal Én is egyet értek, hogy külföldiek ne szavazhassanak, semmi közük más ország jövőjéhez. Én biztos ne teszem.
"Mert munkahelyem Ukrajnához köt..."
"Trianon. Tanultál Te történelmet, vagy csak osztod itt az eszet???"
És azt melyik kisujjamból szopjam ki hogy te most csak a munkáért vagy kint, vagy ott is születtél?
Azt írtad a munkahelyed köt oda, más nem írtál, ebből én arra következtettem hogy érdek ember lehetsz.
Az hogy mennyit adózol nem rajtad vagy rajtam múlik.
Egyébként én egyáltalán nem lennék büszke arra hogy ragaszkodom az ukránokhoz, nem akarom bántani őket de egyszerű szlávok, Magyarországnak sokkalta nagyobb presztízse van mint nekik valaha is lesz.
Szerintem az Euba se fogják őket beengedni komolyan még egy jó darabig.
Mi jut eszembe Ukrajnáról? Szegénység, éhezés, maffia, prostitúció, csempészet.
Ha te ehhez ragaszkodsz csak azért mert több pénz marad a zsebedben és végig csak erre fókuszálsz, a magyarságod kárára akkor nem értem hogy miért akarsz itt kioktatni?
Te magad veted meg a magyarságod, akkor mégis miről beszélünk?
Gyáva vagy és félsz harcolni a bibsik ellen, ezért inkább feladod magad, most akkor miről beszélünk?
"Bennünk még van gerinc."
Aha, azért szülnél "magányok" pénzén. Lehet, hogy van benned gerinc, csak kissé flexibilis.
Akkor az Ukrajnát ecsetelő listámhoz még hozzátenném: nincs egy rohadt szülészet...
Ezekért a dolgokért nem fizetsz adót mert mire?
Nincs itt semmi.
Itt azért van annyi adó többek között, mert azért sok mindent lehet kapni az államtól (Tény hogy a nagy része pocsékba megy, és ezért ilyen magas).
Mert mindig jönnek hogy náluk kicsi az adó (pl románoknál), csak pl náluk ha jön egy jégverés akkor szívás van, míg nálunk van valami káralap féle.
Nálunk bemész egy államiba, és ugyan a szolgáltatás színvonalától biztos hogy nem fogsz hasra esni, de megcsinálják a fogadat, kisebb műtéteket (nagyobbakra várni kell ugyan), szülhetsz, kivizsgálnak, és mind ezért csak tb-t kell fizetni, illetve ha nagyon olyan a doki akkor zsebbe illik adni.
Na most a kis adódért mit kapsz az ukránoktól?
Semmit, azért jössz ide hozzánk a lenézett "magányokhoz", akkor valamit mégis csak jól csinálhatunk nem?
Én azt nem hiszem el hogy az ukránoknál nincs magán klinika.
Megmondom én hogy te mit szeretnél, lehetőleg nem akarsz semmit se fizetni a szülésért, csak ha valaki rád szól hogy valamid hiányzik akkor kényszerből, vagy ügye a kötelező zsebe valót.
Mert azért valami hasznot is kiszeretnél hozni a magyarságodból.
Nálunk volt ebből nagy balhé hogy a tisztán ukránok ide jártak ingyen drága kezelésekre, és valahogy senki nem tudott semmiről.
Kérdező egyébként nem a kettős állampolgárokat bántom, ha nem azokat akik csak azért veszik fel hogy ingyen éljenek rajtunk, vagy ki menjenek az Eu-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!