Mi a véleményetek Dr. Tuza Péterről? Ő védte Bándy Kata gyilkosát.
11: bár a te fajtádnak a racionális érvek a leggyűlöltebb ellensége, de azért megpróbálom elmagyarázni a helyzetet a fafejednek is.
A perbe fogás lényege a bűnösség megállapítása, még akkor is, ha 10 szemtanúval, 3 kamerával élőben közvetítette a tévé azt, hogy gyilkol. A jogi procedúra állapítja meg a bűnösséget. Nem te, nem a kuruttyturulok, nem az áldozat anyukájának a kölyökkutyája, aki most gazdi nélkül maradt.
Jogi szempontból értelmezhetetlen marhaságot mondasz azzal, hogy előre tudható a bűnösség, ilyen nem létezik, csak a te fejedben. Az egyértelműen bizonyítás maga a per, nem a te hőzöngésed.
Természetesen azt mindketten tudjuk, hogy a saját javasolt folyamatodat kizárólag olyanokra alkalmaznád, akik SZERINTED bűnösök. A cigánygyilkosok esetén mennél hőzöngeni az emberi jogokért és az esélyegyenlőségért, ez nyilvánvaló :)
Az ügyvéd meg reklámozza magát, de ezt az előző, a kérdező által pár napja kiírt ugyanilyen kérdésnél is vagy öten próbáltuk beleverni a hozzátok hasonló hülyék fejébe. Tudom, hogy összeesküvéselméletekben meg konteókban hinni sokkal izgibb, de tény, hogy Tuza felismerte, hogy ingyen reklámozhatja a nevét az ország összes tévéjében, főműsoridőben azzal, ha elvállal egyetlen védencet önként. Ha ez nem okos befektetése a tudásának, akkor nem tudom mi az.
"Az összes ügyvéd egy féreg, aki egy egyértelműen bizonyítható gyilkost/pedofilt/erőszakolót véd."
Te nem vagy normális. Pont azért kell ügyvéd, mert csak a mesében van egyértelmű ügy. meg azért, hogy ne lehessen mondvacsinált üggyel valakit csak úgy eltüntetni és eldugni egy börtön mélyére.
Mióta bevezették az USA-ban a modernebb DNS teszteket 2005-2007 környékén egy rakás elítéltről derült ki, hogy nem is ők voltak, de sok esetben még a rassz sem stimmelt, pedig őket és "egyértelmű" bizonyítékok alapján csukták le.
"Te nem vagy normális. Pont azért kell ügyvéd, mert csak a mesében van egyértelmű ügy."
Ja csak miután a kérdésben említett féreg elismerte a bűnösségét, ez a szintén féreg tuza péter még azért kardoskodott, hogy lefaragja a büntetését egy alávaló gyilkosnak.
Szerintem te nem vagy normális.
Ez a protokoll, hogy akkor is jár ügyvéd, hogyha bevallotta a bűneit az a bűnös.
Ez már nagyon, nagyon régóta így működik.
Én is kötelet akasztanék a nyakába és az első lámpavasra feloperáltatnám , de sajna nem lehet.
Az ügyvéd akinek a neve elhangzik a médiában, annak biztos lesz még dolga bőven.Hisz ezzel hírnevet szerez.
Hajajj, nagy szavak ezek egy kis embertől!
Az, hogy te mit látsz bele abba, hogy én azt mondom, hogy a "fajtád" az a te személyes gondod :) Írtam én azt, hogy milyen fajtának tartalak? Leírtam a roma, rasszista, stb. szavak egyikét is? Csak te képzelegsz és hőzöngesz, a fajtádhoz hasonlóan és gondolom mentálpszichológiai szakember is van minimum egy Ph.D-vel, hogy meg tudd állapítani, hogy fóbiáim, problémáim vannak amiért neked nem tetszőt írtam. Ja várj, ez is csak a fajtád jellemzője, büdös náci.
Puszi.
U.i.: kérlek menj el beperelni és utána írd meg milyen érzés volt kifizetni 10eFt-t egy ügyvédi megbeszélésre azért, hogy megtudd, hogy nagyon nem itt kezdődik a perelhetőség alsó szintje :DD
"ügyvéd egy féreg, aki egy egyértelműen bizonyítható"
És ezt hogy bizonyítod be ügyvéd nélkül??Tárgyalási úton akkor az ügyész azt mond amit akar,a bíró hogyan hozhatna ítéletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!