Mi a véleményetek Dr. Tuza Péterről? Ő védte Bándy Kata gyilkosát.
Szerintem pedig ez a munkája, és jól végezte el a feladatát (sajnos).
Neki ebből lesz pénze, ezek után valószínűleg még több és még több lesz neki, és ő lesz Ruttner helyett a sztárügyvéd.
Függetlenül attól,hogy helyes e amit tett én nem ítélem el, erkölcs ide vagy oda, így ő járt a legjobban. (Pénz+hírnév)
Én azt nem értem, hogy ki fizette?
Vagy csak a hírnévért vállalta és nem pénzért?
Gondolom kérdező te ugyanaz vagy, aki az előző ilyen kérdést is kiírta és folyamatosan értetlenkedett akkor is, amikor már a tizedik ember próbálta a fejébe verni, hogy az ügyvédnek semmi köze a védencéhez a munkáján kívül.
Mi a véleményem róla? Csökkentette a védence büntetését, tehát egy jó ügyvédnek tűnik. Ennyi.
Én megvetem őt, és kívánom azt, hogy kerüljön olyan helyzetbe, mint amilyen helyzetbe Kata szülei kerültek.
Pedig nem ő,hanem a BIRÓ aki hozta az enyhébb ítéletet!!
Csökkentette a védence büntetését,
Fentebb írtam,nem ő.
Ügyvéd , neki ez a dolga, ezzel keresi a kenyerét.
Biztos, neki sem volt kellemes védenie ezt az ember.
Ahogy szokás mondani, ha valaki ügyvéd akar lenni, ahhoz jó erős gyomor, acél idegek kellenek és annak a gyomornak mindent be kell venni.
Ez épp olyan, mintha a pénztárost hibáztatnád azért mert a plazma TV amit vettél karcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!