Megtalálták már Bándy Kata gyilkosát?
Nemrég kiderült, hogy az eltűnt lányt megölte valaki(k)...
Mit gondoltok?
egy külföldi diákot gyanúsítanak!
Igen de ha el is kapják és pár év múlva kiengedik mi lesz megtörténik még1x ugyanez?
valamit már tenni kéne ebben az országban!
egy fiatal lány nem mehet egyedül haza egy buliból?
400m kellett volna még megtennie hogy hazaérjen :(
nyilván kifigyelték,várták,követték ez borzalmas és az is hogy a tv-ben mindig ilyen sorozatok mennek :(
a Jó Isten mindent lát remélem elkapják a roh@dékot biztos nem börtönbe küldeném tényleg vissza a halálbüntetést!
Az Egyesült Államokban van halálbüntetés. És mit érnek el vele? Ugyanúgy vannak gyilkosok.
Most nem azt mondom, hogy a gyilkosa nem érdemelné meg. De 1. ki merné megtenni? Mert a szája mindenkinek tud nagy lenni, de ha odáig jutunk, ki adná be a méreginjekciót, ki húzná meg a kart?
2. Ugyan mindenki fél a haláltól, de ez senkit sem akadályoz meg abban, hogy öljön. Az USA az élő példa rá.
az USÁbannem minden államban van halálbüntetés!!!
Engem nagyon nagyon felkavart és megrázott ez a hír mert én (is) Pécsen tanulok ráadásul hasonló témakörben mint amibne ő is dolgozott. Borzasztó hogy ilyen megtörténhet. Az embernek már mindenhol félnie kell? Szörnyű ez az egész. Mostanában ilyen sorozatokat néztem( Nyomtalanul) és el tudom képzelni mit tehettek szegény lánnyal. Nagyon sajnálom.
Ebből az esetből tanulnia kellene a városnak és az országnak. Nagyobb mértékű közbiztonságra van szükség. (már több éve pécsentanulok de még egyszer nem láttam egy rendőrt járőrözni az utcán nemhogy éjjel, még nappal sem...) eleg szomorú tény, talán a rendőrökből is hiány van, vagy nem tudom.
De ez ilyennek miért nem foglalkoznak a politikusok? Miért nem hoznak törvényt, a nagyobb biztonság érdekében? Bezzeg arra van pénz meg idő hogy a felsőoktatási törvényeket össze vissza meghozzák aztán kitöröljék. Meg hogy szavazásokat hirdessenek meg véleménynyilvánito papirokat kuldjenek.
Hihetetlen hogy egy lánynak meg kellett halnia hogy az emberek egy része felébredjen az álomvilágból. De még igy sem tesznek semmit. Még hány ember fog meghalni amig tesznek ezekellen a perverz állatok ellen valamit??
"Miért nem hoznak törvényt, a nagyobb biztonság érdekében?"
Mire gondolsz? Írják törvénybe, hogy "NE ÖLJ"? Milyen törvényt kellene meghozni, ami hibádzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!