Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megtalálták már Bándy Kata...

Megtalálták már Bándy Kata gyilkosát?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy az eltűnt lányt megölte valaki(k)...

Mit gondoltok?

2012. júl. 12. 00:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
92%
63%-os: igenis van cigánybűnözés, egy cigány vajda is beismerte, még évekkel ezelőtt! Szerinted tényleg nincs cigánybűnözés? 1 nap alatt megváltozna a véleményed, ha nem burokban élnél...
2012. júl. 16. 18:51
 32/36 anonim ***** válasza:
95%

Illetve szerintem te vagy a buta, hiszen TÉNYLEG VAN cigánybűnözés! Nézz körül a börtönöknél, 1 magyart sem fogsz látni kint üvöltözni, ellenben rengeteg cigányt fogsz látni? IGEN!

Vagy mondok jobbat, bár szerintem nincsenek kapcsolataid ehhez, de ha igen, menj be egy börtönbe, nézd csak meg az állományt! Én voltam bent a szegedi csillagbörtönben, azt hiszem 23, vagy 24 fehérbőrűt láttam, a többi mind cigány volt.

De tényleg nincs cigánybűnözés... A magyarokhoz képest kevesebben vannak, de a börtönökben sokkal nagyobb számban vannak jelen.

Nyisd ki a szemed, és ne védd őket, a vér nem válik vízzé...

2012. júl. 16. 18:54
 33/36 anonim ***** válasza:
92%
Illetve ha szerinted nincs cigánybűnözés, akkor miért csak ők lopják a vasat is? Ez a cigánybűnözés...(vagyis csak 1 példája)
2012. júl. 16. 18:59
 34/36 anonim ***** válasza:
94%
A miskolci rendőrkapitány elmondta, hogy a miskolci utcai rablások majdnem 100%-át romák követik el. Akkor van cigánybűnözés vagy nincs?
2012. júl. 16. 19:07
 35/36 anonim ***** válasza:
93%
a volt miskolci rendőrkapitány, mert ezután leváltották...
2012. júl. 16. 19:07
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem csoda, h leváltották, ha ilyen baromságokat állít
2012. júl. 16. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!