Ma megtaláltak az unatkozó emberek. Jól tettem, hogy ezt tettem?
Figyelt kérdés
Lényegében, ma beszóltak hogy vicc vagyok, meg ilyen dolgok hogy milyen fejeket vágok a képeimen. Nem nagyon érdekelt a dolog, így szó nélkül eljöttem mint ha meg se hallottam volna. Jól tettem szerintetek?2012. márc. 19. 14:31
1/7 anonim válasza:
Igen jól, az ilyen emberekkel nem éri meg leállni:)
2/7 anonim válasza:
Akik más embert kritizálnak, azokban az emberekben nagy adag irigység is van, és többnyire ezért szivatják a másikat, hangosan kiröhögik és beszólogatnak.
4/7 anonim válasza:
Ha válaszra sem méltatod őket, attól kikészülnek.
Jól tetted. Utálom, amikor valakit csesztetnek ilyenekért.
Gondolom ők anygali arckifejezéssel közlekednek a nap 24 órájában.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szólni ilyenekért, ezért nem is nagyon szóltam. Köszönöm a válaszokat. Azt kritizálta, amilyen képeket felteszek magamról.. :D de amugy meg lesz.phat egész nyugodtan a csaj, annyiszor ahány nemtetsző képem van :D
2012. márc. 19. 15:07
6/7 anonim válasza:
"Ha válaszra sem méltatod őket, attól kikészülnek."...így igaz, a legjobb döntést hoztad :)
7/7 anonim válasza:
én is van, hogy úgy csinálok, mintha meg se hallanám, ez egy nagyon bunkó reakció, és irritálja az illetőt, szerintem jól tetted, de akkor tényleg fapofával, mintha nem is létezne, vagy pedig lenézően mintha azt mondanád "te most kajak hozzám beszélsz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!