Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Unatkozó németesek! Mit mond...

Unatkozó németesek! Mit mond itt ez a fiú? Csak egy mondat, nem is kéne fordítani, csak leírni németül.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=UaasjxpX9vY

Tekerjetek a 6:54-re, kérlek.

A "Darf ich mich vorstellen?" előtt: D Köszi:)

2011. máj. 23. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azt még értem, hogy "hadd mutatkozzak be", de a többit nem nagyon. Valamit magyaráz a csajnak.
2011. máj. 23. 22:49
 2/14 A kérdező kommentje:

A hadd mutatkozzam be után:

"Hadd mutatkozzam be. Gonzo Gonzales vagyok. A sápadt vámpír-" És erre azt mondja a lány, hogy "Ez egy nagyon szép név." Majd azt kérdezi, a fiú, hogy "Úgy gondolod?"

Szinkron...csak az előtte lévőket nem értem, és szeretném németül..:d

2011. máj. 23. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Én valami ilyesmit értek: Kann ich dich nur besser übersehen? Aztán lehet, hogy tévedek. :)
2011. máj. 23. 23:13
 4/14 anonim ***** válasza:
vagyis... kannt ich-et értek, de annak nincs értelme..
2011. máj. 23. 23:17
 5/14 anonim ***** válasza:

-Maximilian Úr! ....

tudja, ki jön nyolc nappal később a ....-ba?

-Nem, de már elmúlt 45 másodperc!

- A nemzeti válogatott.

- Bingo! Ez azt jelenti, hogy telt ház lesz. Ezer vendég, egyenként 5 euró belépő, kétezer virsli, háromezer almalé.

- És akkor miért van szükségetek az én pénzemre?

- Át kell építenünk a stadiont, bár ez csak ötezer euróba kerül. És megvan rá a biztosítékunk. Fiúk! (itt kirakják az asztalra az értékeket) Ezek a biztosítékaink egy halálbiztos üzletre. Na, mit szól ehhez?

- Vigyétek el, mert bűzlik. És kitől kapom vissza a pépnzemet, ha szombaton veszíteni fogtok? Még pont 30 másodpercetek van. Jusson eszébe, mit gondolnak maj önről az alkalmazottai, ha elmesélem nekik, hogy az ön fia a Mxi két nappaliszoba ablakát törte be és egy földgömböt az ön szeme láttára, anélkül, hogy ön egy megveszekedett vasat fizetett volna ezért. Maximilian úr, az ön 3 perce elmúlt. Szóval ezt tennétek!? Maximilian, én az apád vagyok, te az én fiam vagy. Hát jó. Megkapjátok a pénzt. De csak egy feltétellel.

Ha érdekel tovább is, akkor majd leírom, ha lesz időm.

2011. máj. 24. 12:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm szépen, de teljesen fölösleges leírnod az egészet, láttam szinkronosan a filmet, tudom miről szól, csak kíváncsi vagyok arra az egyetlen mondatra németül.: D

2011. máj. 24. 18:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Megtaláltam !

"Wie konnte ich dich nur bis jetzt übersehen?"

2011. máj. 24. 19:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy is tudtalak eddig nem észre venni?
2011. máj. 24. 19:16
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:D S többieknek is:)

Utolsó, elárulod, hol tanultál meg ilyen szépen németül? Kint?

2011. máj. 24. 19:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm a kedves dícsérő szavaidat. Zavarba hozol, mert többet kellene tudnom, u.i. nyelvtanár vagyok, írtam néhány nyelvkönyvet, és most is egy nyelvtanon dolgozom.

Állandóan azzal kell szembesülnöm, milyen keveset tudok, és mindig újra meg kell állapítanom, hogy egy élet nem elég ahhoz, hogy az ember egy nyelvet megfelelő színvonalon megtanuljon, és megtalálja az összefüggéseket.

De még egyszer köszönöm, bevallom jól esett a dícséreted.

Szép estét kívánok neked!

2011. máj. 24. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!