Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért enyhítő körülmény egy...

Miért enyhítő körülmény egy gyilkosságnál a drogos befolyásoltság?

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 28. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Mert kell egy új sztár ügyvéd Ruttner után, és ez most Tuza lesz aki az életfogytiglan helyett "kiharcolt" a 40 évet.

(Egyébként Péntek 67 évesen szabadul, milyen jó neki, egyből mehet is nyugdíjba, dolgozni meg nem fog)

2013. aug. 28. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Csak.
2013. aug. 28. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Miért veszed hihetőnek, amit a kuruc ír? Nem egyszer fordult elő, hogy sikerült kamu névvel teljesen kamu cikket elküldenem nekik. Fel is rakták. Nem sokkal később, más forrásokra hivatkozva átvette több más "nemzeti hírportál" is. Le is tagadták, hogy a kurucról van, pedig csak onnan lehetett, hiszen teljesen kamu volt az egész, és csak a kurucnak küldtem el.
2013. aug. 28. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

66-os, akkor mondjad meg szépen melyik volt az a cikk, mutasd a linket!

ha már ilyen lejárató kampányba kezdtél a kuruc.info ellen.

És egyébként ne okoskodj a h*lye fejeddel, mert a híradóban is benne volt.

2013. aug. 28. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ítélet indoklását a Híradóban is látni és hallani lehetett.
2013. aug. 28. 21:26
 6/7 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Ezt nem igazán értem.

Ha az alkoholos befolyásoltság súlyosbító körülmény (szerintem teljesen jogosan), akkor az egyéb tudatmódosító szerek által történő befolyásoltságnak is annak kell lennie!

2013. aug. 28. 21:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom hol hallotad, de nem az.

Alaphangon az alkoholhoz hasonlóan ítélik meg...sőt maga a használat, külön bcs nélkül is szabálysértés. Valami félre lett értve.

2013. aug. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!