Súlyos testi sértés büntetőügyben enyhítő körülmény?
Enyhítő körülmény az, ha a sértett egy szadista állatkínzó?
Terrorizálja a környezetét, a családját (ehhez mondjuk semmi közöm) a szomszédai is félnek tőle. Úgy alakult, hogy hirtelen felindulásból nagyon-nagyon elvertem, remélem nem lesz maradandó baja, de megérdemelte. Most Bíróság lesz, remélem enyhítő körülmény amiket leírtam.
Volt-é feljelentés bármelyik ügyben?
Annak, hogy elverted volt-e köze ezekhez?
Ez nem enyhítő körülmény, a bíró egyéni mérlegelésén múlik, hogy mit vesz figyelembe.
Jól tetted ha már a rendőrség alkalmatlan a munkáját végezni és a törvények is a bűnözőket védik legalább pár ember mutasson erkölcsi példát!
Mindig vannak ilyen kiskirályok de tapasztalatból tudom hogy kapnak pár ütést/rúgást aztán hozzám se mernek szólni!
Nem azt mondom hogy az erőszak a megoldás de néha nincs más lehetőség! Remélem nem büntetnek meg!
"Enyhítő körülmény az, ha a sértett egy szadista állatkínzó?"
Ez inkább súlyosbító, hisz így már nem csak a testi sértés, hanem önbíráskodás is fennáll.
"hanem önbíráskodás is fennáll."
Nem áll fent, mert tessék már elolvasni, hogy mit jelent az önbíráskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!