Ez a gyerek ugy született ,hogy a párom nem is akarta,sőt nem is tudta (átverte a nő),hogy terhes.A páromnak nem jelentett semmit,csak szexet akart a nőtöl,a hölgy tudta van neki családja a páromnak.De a högy sokáig zaklata ,hogy szerelmes belé stb..A páromnak a végén menekülni kellett elöle!Megcsalt vele az tény ,de nem tudta utána lerázni a nőt,a végén ö miatta kellett elköltöznünk,meg munkahelyet változtatni,a házasságunk alatt született a gyermek,de a hölgynek volta akkor is élettársa,de volt DNS vizsgálat sajnos a párommé.Öt nem érdekli és nem is látogatja.Azt szeretném ha csak az én gyerekeimmé lenne minden!
O nem bujkál,de senkit nem ültettnek le azért mert nem fizet gyerektartást!Nem is foglalkozott a rendőr vele,kijött azt elis ment ,ennyi
2009. nov. 23. 17:08
42/51 A kérdező kommentje:
Nem az én nevemen lenne a vállakozás te!Meg nem is a férjem nevén!
2009. nov. 23. 17:09
43/51 A kérdező kommentje:
Még annyi van ügyvédünk is.Ö is azt mondta nagyon sok anyuka nem kap gyerektartást,a biroság meg nem tesz semmit
2009. nov. 23. 17:11
44/51 A kérdező kommentje:
Miért olyan törvényszerű itt mindenkinek ha valakinek van valamilye azt köteles a saját gyerekére hagyni?Azzal ö rendelkezik.Akár felis élheti.Vagy odaadhassa az unokatestvérének is ha akarja.Egyáltalán nem kell ,hogy a saját gyereke öröküljön valakinek.Mindenkinek ez olyan természetes.Csak az örökséget várja mindenki.
2009. nov. 23. 17:15
45/51 anonim válasza:
Nagyon tévedsz,bizony börtön jár a tartásdíj nem fizetéséért.
Cseréld le az ügyvédet,vagy csak kérd meg,hogy olvassa el a tavalyi törvénymódosításokat.
A vállalkozás meg tökmindegy kinek a nevén megy,fizetni kell mind a munkaadónak,mind a munkavállalólanak büntetést,ha lebuknak,már pedig le bukik az aki feketén dolgozik/tat.
Nagyon egyszerűek vagytok,azt kell mondanom.Szerintem meg az a felháborító,hogy ilyen buta emberek egyáltalán gyereket vállalhatnak.
Azért törvényszerű,mert ez a törvény.ha nem tetszik költözz el Indonéziába,vagy Szaud-Arábiába,otta férfi maga rendelkezik a vagyonáról.
Viszont itt Magyarországon felháborító,hogy
1:gyereket szülsz,aztán gondolom simán benyeled a pénzt,hogy egyedülálló vagy
2:a férjed nem gondoskodik a gyerekéről,tehát az állkamnak kell
3:a férjed feketén dolgozik,ergo nem adózik,nem fizet járulékot
tehát a MI dolgozó,rendesen adózó emberek pénzén játszátok az undorító játékaitokat.Felháborító!A ti fajtátok jutatta az országot oda ahol van,nem a cigányok.
2009. nov. 24. 09:21
48/51 A kérdező kommentje:
Akkor márt ott lenne.De nem is foglalkozott vele a rendőr.Csak felvette a jegyzőkönyvet.Az semmi azóta sem.Az ügyvéd is azt mondta azért nem raknak senki rács mögé.Nem minden a törvény.A gyakorlatban másképpen van ám minden.
2009. nov. 24. 17:15
49/51 A kérdező kommentje:
Kiegészités:A volt férjem dolgozik ha nem vetted volna észre,bár nemtudom meddig mert az egészségügyi állapota nem valami jó.A másik nem kapok semmivel sem többet mert egydül álló vagyok!A harmadik Nem nekem,hanem a kedves másik nőnek kellett volna meggondolnia magát kivel fekszik össze,mivel tudta ,hogy van családja,és azt is hogy nem fog minket elhagyni,mert semmi ilyet nem igért neki a férjem.
2009. nov. 27. 13:55
50/51 A kérdező kommentje:
Ha meg igy felvállalta akkor rendezze ö a gyerekét ne a volt férjem,és az államon követelözön.A férjemnek ö csak alkalmi szexre kellett.De ezt tudta a nő is.Akkor miért gondolod ,hpogy én vagyok felelőtlen?nekem mi közöm hozzá?Semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!