Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kaphatok bármiféle büntetést...

Kaphatok bármiféle büntetést egy negatív értékelés miatt a google-n?

Figyelt kérdés
Egy edzőteremben kritizáltam a zenét, szószerint azt írtam, hogy olyan érzésem volt mintha egy drogos buliban lettem volna.
tegnap 20:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Az értékelést kb 1 perc múlva töröltem
tegnap 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a vélemenyedet írod meg. Amúgy tényleg minden konditerembe olyan zene megy.
tegnap 21:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Az edző minden pénteken behozta a dj pultját és nyomta rajta a hardstyle-t max hangerőn. Szóltam neki hogy halkitsa le mert fülessel is hallom erre annyit mondott hogy a péntek az az ő napja ez mindig így volt.
tegnap 21:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Na de a lényeg hogy ez az eset minősülhet-e rágalmazásnak? Nagy publikum előtt, komoly vagyoni kár okozása miatt.
tegnap 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rágalmazás értékelést írni.
tegnap 21:35
 6/10 A kérdező kommentje:

Az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy egy marharégi értékelésemet a google pár napja rágalmazásnak nyilvánította, ezért nem láthatóvá tették.

Ebben az értékelésben csak annyit írtam hogy nem voltam megelégedve egy doboz kreatinnal, mert savanyú volt, és az edző nem cserélte ki és nem adta vissza a pénzem. Erre reagálva írtam meg az új értékelésemet, amit ha úgy veszünk bosszúból írtam meg.

tegnap 21:40
 7/10 A kérdező kommentje:
egyik értékelést sem ordenáré módon írtam meg, szépen, kulturáltan ahogy kell
tegnap 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Még, ha rágalmazás is lenne akkor se tennének semmit, mert polgari peres útra tudnák csak vinni az ügyet. De mi hasznuk lenne? 3 évig tartana a per és maximum 50 ezer forintit tudnának nyerni rajta (ha nyernek). Nyugi nem lesz semmi belőle.
tegnap 21:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez egy kis terem németben, folyamatosan eltüntetik a negatív értékeléseket.
tegnap 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
57%
Ha így lenne, a google sem engedné. De törvényesen nem büntethetnek meg véleményért, az nem rágalmazás. Max az edzőterem vezetője verhet meg érte.
tegnap 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!