Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki telefonon zaklat a...

Ha valaki telefonon zaklat a rossz csillagos Google értékelésem miatt, hogy töröljem le, amit gondolok?

Figyelt kérdés
Egy, van joga számon kérni?Kettő, mit lehet tenni? Első körben letiltottam. Fenyegetett, hogy tudja az elérhetőségeim....Már nem most hívott először.

2024. aug. 13. 07:20
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Mondanám, hogy irány a rendőrség, de, amilyen állapotban van és boldog-boldogtalan igazságosztó, meg elengedett terrorista lehet, lehet, hogy egy országelhagyás, jobb megoldás lenne.
2024. aug. 13. 07:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne töröld le az értékelést, írj mégegy értékelést hogy zaklat. Hagy tudja meg mindenki.
2024. aug. 13. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szard le, tiltsd le a számát. Véleményt szabad nyilvánítani, akkor is, ha negatív véleménnyel vagy éppen valamiről.

Mivel fenyeget amúgy, és mi volt az a rossz értékelés és miről?

2024. aug. 13. 08:07
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
3, pontosan, mivel szabad véleménnyilvánitás van -elvileg- és jogrendszer van -elvileg-, a fenyegetés, zaklatás, a törvény előtt bűn, amit a jog bűntet -elvileg-.
2024. aug. 13. 08:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy feljelented zaklatásért, ha nem hagyja abba.
2024. aug. 13. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

"lehet, hogy egy országelhagyás, jobb megoldás lenne."

Csak jelzem, hogy külföldről is rengeteg ilyen hír van, hogy ottani cégek zaklatnak meg feljelentenek rossz értékelés miatt embereket.

2024. aug. 13. 08:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Küldd el kérlek privátban a helyet, hadd értékeljem én is.
2024. aug. 13. 08:52
 8/10 A kérdező kommentje:
én csak leírtam, hogy nem arról küldtek árajánlatot , amit kértünk és nem kétlem , hogy szép dolgoznak, de mindez hiába , ha nincs idejük elég az ügyfelekre, mert túl sokat vállalnak egyszerre....annyit mondott, hogy ő próbált normálisan megkérni, hogy szedjem le, de ha nem hát nem, akkor tudja a címem, nevem, telefonszámom...erre mondtam, hogy ne fenyegessen
2024. aug. 13. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy kapja be :)
2024. aug. 13. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmiféleképpen ne töröld le az értékelést. Aki fenyeget, attól kell a legkevésbé félni.
2024. aug. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!