Jött egy behajtási felszólítás a címemre, de nem nekem szól. Mit tegyek?
Nem mondtad meg nekik az ügyiratszámot? OMG, azt a számot ők írták neked a levélben, MÁR TUDJÁK, hogy élhetnének vissza vele? :)
Szerintem te csak cukkolsz minket és kamu az egész.
Szóval: elmész az önkormányzathoz, lakcímnyilvántartás. Megnézeted, hogy ki van hozzád bejelentve. Valószínűleg a cég nem lesz, mert nem természetes személy, de jobb a biztonság (igen, bárki bejelentkezhet a címedre). Aztán itt ellenőrzöd, hogy a cég székhelye tényleg hozzád van egy bejelentve:
ha igen, akkor felhívod az APEH/NAV-ot, hogy ilyenkor mi a teendő, mert nálad ilyen cég nincs. ha nem, akkor szólsz a behajtónak, hogy rossz a cím.
Nem lehet megbízni bennük, mert olyan fajtájú emberek, mint pl. a bankok (nincs hitelem, ne aggódjál) és a magyar hatóságok, mint te magad vagy, mint a magyarok. Semmi újat nem írtál ide, erre már reagáltam előtted.
Az ügyszám közlése azzal jár, hogy az ügyfél reagált a levélre. Megtudják a címről, hogy van ott valaki akit izgat a kérdés, meg lehet félemlíteni, stb. Az ügyszám közlés után, a név közlése is adódik. Aki reagál, az-az új trükkös levelekre is reagál és és addig folytatódik, amíg hibázik, mert nincsen felkészülve.
Ezt már leírtam előbb is, csak te olyan buta magyar ember vagy, hogy el se tudsz képzelni a mást, csak a amit a szűklátókörűséged miatt gondolsz. Böszme vagy.
ha nem reagálsz, jöhetnek továbbra is a levelek, téves adatokkal. Egyszer csak jön a fizetési meghagyás a közjegyzősségtől, amit eleve nem is ad oda a postás, mert nem én vagyok. Majd jönnek személyesen a házamhoz, aztán egyszer csak feladják.
Nincs adat, nincs támadási felület.
Fordulj pszichológushoz, ez már rég nem egészséges, ez üldözési mánia.
Ha jelzed nekik, hogy te nem az vagy, akinek hisznek, egy adategyeztetés után békén hagynak. Ha viszont így viselkedsz, akkor tényleg hosszan folytatódni fog az ügy.
Az ügyszám pedig arra való csak, hogy telefonos Gizike is tudja, miről van szó, melyik ügyben kell kihúzni az adataidat, mert azok nem jók, mert már nincs ott a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!