Jött egy behajtási felszólítás a címemre, de nem nekem szól. Mit tegyek?
Kissé túlparázod az egészet. Banda? Betámadás? Egy sima évekkel ezelőtti cég címére érkező levél miatt? Nekem volt telefon hívásom , amikor idegen nevű embert kerestek rajtam. Akkor most én is hisztizzek, hogy beleléptek az intim szférámba?
Ha beszélsz a végrehajtóval, nem fognak levelet küldeni, ha megemlíted. De van azon a levélen email cím is. Írjál oda. Persze, akkor valószínűleg majd emailon keresztül fognak fenyegetni....Hihetetlen, hogy ennyire pánikolsz.
Figyelj már, aki állít valamit, annak kell bizonyítania.
Ha azt állítanák hogy tartozol, azt nekik kellene bizonyítaniuk. De állította valaki, hogy tartozol? Nem. Azt állították, hogy az a valamilyen kft tartozik. Annak te vagy az tulajdonosa? Nem. Akkor?
"Előzménye, hogy 2 hete felhívott egy ismeretlen hang, kérdezgetett minden félét"
Ismeretlen hangok kérdéseire meg talán nem kellene válaszolnod. :) Amúgy mit kérdezett?
Nem lehet könnyű dolgod így élni az életed....
Egyébként itt a levélben említett céged anyavállalata:
Sokat kérdezett, de semmit se válaszoltam. A végén felbőszült és közölte, hogy kapni fogok ilyen hátralékos levelet. Én kérdeztem, hogy honnan telefonál - még előtte. Azt mondta, hogy Budapestről. Kérdem milyen cégtől? Valami behajtásit mondott. Felhívtuk utána a a gázosokat, a villanyt, a kábelszolgáltatót, de semmi tartozás nincsen. Most jött ez a levél. Olyan volt, mintha az adataimat akarná megtudni. Kérdéseket tett fel és semmire se válaszolt érdemben. Kérdéseket tettem fel, de semmit se mondtam. Milyen cégtől telefonál, milyen ügyben?
No, ez van most. Felhívtam a behajtókat most az előbb, egy semmi telefonról, ott is csak az ügyszámot akarták megtudni, ami a levélen volt. Nem mondtam meg, erre közölte, hogy " semmi baj, jönni fognak a levelek ezután is" Mocsok banda!
Kissé sötét van odabent , úgy érzem.
Ha nem mondod meg az ügyiratszámot, honnan a fenéből tudják, miről van szó?
TUDOM hogy nem a te címeden van a cég.Nem is azt írtam.
Azért én elgondolkodnék, honnan tudták meg a telefon számodat?
Csakhogy legyen még min izgulnod.
Egek, lefárasztasz...
Ha nem adsz meg adatokat nem fogják ők sem tudni, hogy miről van szó, erre legegyszerűbb az ügyiratszám. Nem adhatnak ki információkat más behajtásáról. Amúgy természetes, hogy ismeretlen hang telefonált, senki se ismeri az összes ügyfélszolgálatist személyesen.
Keress inkább a rok--- vagyis értelmes ismerősök közt olyat, aki normálisan el tudja magyarázni a behajtó cégnek ezt az egész esetet.
Na, innentől kilépek:))
Szerintem menj el egy jóshoz. Derítse ki, ki küldte rád a rontást. Aztán helyből le is vehetné rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!