Vatera fizetési felszólítás, kell-e ezzel foglalkoznom?
Szóval, regisztráltam vaterára, hogy ott is hirdessek egy házat, de annyira nem érdekelt a dolog, elfogadtam a feltételeket (amit nyilvánvalóan senki nem olvas el), felraktam pár képet meg ilyesmi. Nem licitált rá senki sajnos.
A regisztrációnál 100 forintot be kellett fizetnem, hogy bizonyítsam, létező személy vagyok.
Aztán kaptam egy csomó spamet tőlük, megpróbáltam leiratkozni, de kiírta hogy fizetési kötelezettségeim vannak, és nem is tudtam törölni se a regisztrációt, se a hírleveleket.
Most kaptam tőlük egy levelet, amiben felszólítanak, hogy 4152 forinttal tartozok nekik! És ha nem rendezem ezt, akkor be fognak perelni, meg minden ezzel járó költségüket még nekem kell kifizetni.
Jól teszem, ha leszarom magasról ezt a levelet?
1. minden ÉRTELMES ember elolvassa a feltételeket, mielött valamit aláír, ha nem, akkor saját magát okolhatja csak a továbbiakért.
2. Ha aláirtad, és tartozásod van, akkor MINÉL ELÖBB fizesd ki, mert különben rövid idön belül a sokszorosára nö az adóságod - és adott esetben NEM kell a házadat árulni, elveszik töled ingyen is...
Jól van köszi, elküldtem a zsét, nincs kedvem bíróságra járni. Ekkora szarrágó g3ciket azér :(
"minden ÉRTELMES ember elolvassa a feltételeket, mielött valamit aláír, ha nem, akkor saját magát okolhatja csak a továbbiakért."
Nem írtam alá semmit, csak bepipáltam hogy elolvastam a feltételeket, de ekkora fasságot baze, ezér adózok hogy ilyen szar törvények legyenek?
Ilyen alapon csinálok egy hello kitty fórumot, írok hozzá egy 6 oldalas felhasználási feltételt, és beírom a 4. oldalra, hogy minden felhasználónak le kell sz0pnia engem ha kérem, akkor perelhetek ha ezt megszegik?
Ez az internet, itt senki nem olvas felhasználási feltételeket! Kurwa ügyvédek...
""minden ÉRTELMES ember elolvassa a feltételeket, mielött valamit aláír, ha nem, akkor saját magát okolhatja csak a továbbiakért."
"Nem írtam alá semmit, csak bepipáltam hogy elolvastam a feltételeket"
EZ A BEPIPÁLÁS jelenti AZT, hogy aláírtad!!!
ENne
"Ilyen alapon csinálok egy hello kitty fórumot, írok hozzá egy 6 oldalas felhasználási feltételt, és beírom a 4. oldalra, hogy minden felhasználónak le kell sz0pnia engem ha kérem, akkor perelhetek ha ezt megszegik?"
Ha csinálsz iylen fórumot, ez van a felhasználási feltételekben, és ezt aláírják (a te szóhasnálatod szerint bepipálják)
Ez az internet, itt senki nem olvas felhasználási feltételeket!
Bocs, korán küldte el a gép, még egyszer:
""minden ÉRTELMES ember elolvassa a feltételeket, mielött valamit aláír, ha nem, akkor saját magát okolhatja csak a továbbiakért."
"Nem írtam alá semmit, csak bepipáltam hogy elolvastam a feltételeket"
EZ A BEPIPÁLÁS jelenti AZT, hogy aláírtad!!!
ENne
"Ilyen alapon csinálok egy hello kitty fórumot, írok hozzá egy 6 oldalas felhasználási feltételt, és beírom a 4. oldalra, hogy minden felhasználónak le kell sz0pnia engem ha kérem, akkor perelhetek ha ezt megszegik?"
Ha csinálsz iylen fórumot, ez van a felhasználási feltételekben, és ezt aláírják (a te szóhasnálatod szerint bepipálják), AKKOR IGEH, EZÉRT pereljeted öket, ha nem teljesitik. (Más kérdés, hogy ilyen feltételt nem írhatsz bele, mert törvényellenes)
"Ez az internet, itt senki nem olvas felhasználási feltételeket!"
ÉRTLEMES ember IGENIS olvassa, mert - ahogy te is tapasztalod - igenscsak rá lehet fizetni, TE EDDIG még igen könnyen megúsztad!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!