Alibi - mit tennétek ilyenkor?
Egy bűncselekményben van sziklaszilárd alibim, nincs ezzel gond, na csak az illető, akivel voltam, egy igen ismert celeb sportoló, és 100% biztos, hogy őt nem mondhatom, az ő karrierje lenne a tét, ha kiderül, hogy fiúzik.
Viszont valamit meg kell, mert aztán még rám verik a balhét.
Ilyen esetben lelkiismeret-furdalás nélkül hazudjak nyugodtan, és mondjam egy másik haveromat, vagy hogy tutibb legyen, másik 4-5-öt?
Egyszerűen nem sok választás van.
Mit tennétek? Olyan szemét nem akarok lenni, hogy ezzel most ketté töröm a karrierjét. Ugyanis az meg egészen biztosan azt jelentené ...
(jó, most a titoktartási maszlagot hagyjuk, tudjuk jól, hogy egy hülyeség, és úgyis kijut az infó)
nah ez is értelmes ...
de én nem írtam senkire h szemét, már bocs! én azt írtam h én nem akarok ilyen szemét lenni!!!
és még csak nem is biszex! látod, mégis igazam van ? ... no comment. de ezzel csak azt árulod el h nem sok közöd van az élsporthoz. elismerem, zárt kör, viszont kevés olyanról tudok, akinek nem voltak fiús ügyei ilyen-olyan mértékben.
na ok, hagyjuk, egyre értelmesebbek a válaszok :(
Ennyire sötét hogyan lehet valaki..., már így is több időt szántam ennek az egész kérdésnek, mint amit megérdemel.
"nem írtam senkire h szemét"
"ti lennétek annyira szemetek..."
"még csak nem is biszex! látod, mégis igazam van ?"
Mivan?? Barátod fiúzik, úgy, hogy ő is fiú... mégis mi akkor, ha nem b_zi? Nem tudom mit csináltok együtt. Nem is érdekel! Viszont biztosan nem sportot néztek.
"nem sok közöd van az élsporthoz"
Én kérek elnézést, hogy nem is akarom, hogy közöm legyen. Esetleg kötelezően tudnom kellene minden egyes pletykát mindegyik játékosról?
"viszont kevés olyanról tudok, akinek nem voltak fiús ügyei ilyen-olyan mértékben"
WTF?!? Vagyis a többségnek vannak fiús ügyei, akkor meg mi a probléma?
te jó úr isten ...
figy, tényleg ne szánj rám több időt lécci !!!
egyébként meg van oldva
Nem te írtad ki azt a kérdést, amiben a rendőrök zaklatási ügy miatt lefoglalták a gépet, amin mentve voltak az olimpikon baráttal folytatott meleg levelezés?
Egyébként alibinél csak azt kell igazolnia, hogy együtt voltatok, meg a helyszínt.
nem emlékszem ilyen kérdésre, nekünk csak skypeos beszélgetések vannak mentve, de az is csak azért, mert ezt a rohadt skype evaert nem tudom inaktíválni, aztán mindig indul magától a rec :(
nézd, azért ilyen körökben nem szívesen teregeti ki senki a magánéletét , amely persze tökéletesen az ellentettje annak az imagenak, amit a szennylapok beállítanak róla. csupán ennyi a baj. azt most hagyjuk h érdekli-e a rendőrt vagy sem, tök mindegy, egyszerűen fel se merülhet a neve, kész. de már meg van oldva a dolog, úgy tűnik ...
Szerinted mi a jó te marharépa?
Ha csámcsognak a rendőrök azon, hogy te meleg vagy, ami valójában rohadtul nem érdekel semmit, vagy ha elítélnek hamis tanúzásért?
Egyébként nagyon sok olyan dolog van, amiről te nem tudsz. A rendőrség folyamatban lévő nyomozásról nem adhat ki információt, és ez a dolog csak akkor derülne ki, ha bíróság elé kellene állnod és ott vallomást tenni.
Azt sem kell tudniuk hogy mit csináltatok együtt, hacsak nem kérdeznek rá, ami előfordulhat ugyan, de mondom amíg nem lesz belőle bírósági eljárás addig nincs miért parázni, csak azért ha kiderül, hogy hazudtál! Na akkor bezony 5 évig terjedő szabadságvesztés, ami bárhogy is nézem min. 2 év letöltendő. Én helyedben meggondolnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!