Ilyenkor visszaadják a pénzem?
Figyelt kérdés
Vettem egy számítógépes játékot a Tescoban, és nem viszi a gépem, lefagyasztja az egészet :S
Mit kell ilyenkor tennem? Ha visszaviszem akkor visszaadják a pénzem?
2013. ápr. 25. 21:49
1/11 anonim válasza:
Egy dolgot tanulj meg: SOHA, de SOHA nem adják vissza a pénzed. Csak ha nagyon-nagyon-nagyon muszáj, akkor talán a felét.
2/11 anonim válasza:
3 napon belül visszaviheted és vissza kell fizetniük.
3/11 anonim válasza:
Elvileg vissza kell adniuk, gyakorlatilag nem fogják.
4/11 anonim válasza:
Ha nálad van a blokk, akkor szerintem igen. Tanulság: kerüld a tesco-t ilyen téren.
5/11 anonim válasza:
3 napon belül visszaviszed és levásárólhatid
6/11 anonim válasza:
3 napon belül visszaviheted, de igazából itt te voltál a lüke, mert nem nézted meg a rendszerigényét. Ez azon kivételes helyzetek egyike szerintem, amikor jogosan küldenének el.
7/11 A kérdező kommentje:
Kettőt vettem, egyet a tesómnak, azt még a média marktban. Ott azt mondta az eladó h nyugodtan működni fog. Ezért bátorkodtam még egyet venni késöbb a tescoban. A mediaban visszavennék,, csak hogy monjam h a tescosat próbáltam ki... A mediás ráadásul meglepi lett volna...
2013. ápr. 25. 23:02
8/11 anonim válasza:
Mert aztán az eladó ért hozzá és tudja, hogy milyen számítógéped van. Ha nem vagy tisztában ilyen alap dolgokkal, akkor inkább ne vegyél számítógépes játékot ajándékba.
9/11 A kérdező kommentje:
Mivel mondtam neki hogy milyen van tudta! Pfff... -.-"
2013. ápr. 26. 06:26
10/11 anonim válasza:
Mindegyik játék/program dobozának hátoldalán rajta található a gépigény. Írd le konfigurációd és az ajánlott gépigényt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!