Alibi - mit tennétek ilyenkor?
Egy bűncselekményben van sziklaszilárd alibim, nincs ezzel gond, na csak az illető, akivel voltam, egy igen ismert celeb sportoló, és 100% biztos, hogy őt nem mondhatom, az ő karrierje lenne a tét, ha kiderül, hogy fiúzik.
Viszont valamit meg kell, mert aztán még rám verik a balhét.
Ilyen esetben lelkiismeret-furdalás nélkül hazudjak nyugodtan, és mondjam egy másik haveromat, vagy hogy tutibb legyen, másik 4-5-öt?
Egyszerűen nem sok választás van.
Mit tennétek? Olyan szemét nem akarok lenni, hogy ezzel most ketté töröm a karrierjét. Ugyanis az meg egészen biztosan azt jelentené ...
(jó, most a titoktartási maszlagot hagyjuk, tudjuk jól, hogy egy hülyeség, és úgyis kijut az infó)
KAMU!
-Nem Ázsiában élünk, ahol "fiúzásért" az adott idol (legyen az színész, énekes, sportoló) karrierje tönkremenne.
Egyébként is a hazugságért te sokkal jobban megütheted a bokád, mint az alibit nyújtó személy.
Miért ne mondhatnád?
Sportban feltétel, hogy nem lehet kapcsolatban mással?
NEM!!
Mi van akkor, ha "celeb"?
Csak még felkapottabb lesz!
Vagyis inkább hamisan tennél vallomást, sőt belekevernéd még 4-5 haverodat (o.O nagy buli lehetett), mint, hogy beismert az igazat, aminek nem lenne következménye.
(amúgy egyetértek, ez kamu)
Azt nem mondta, hogy a celeb lány! :)
A hamis tanúzás bűncselekmény, az igazat kell mondani.
óó ennyi lángészt ...
már miért lenne kamu?
mert szted nem lenne kampec a karrierjének egy olimpiai aranyasnak, ha kiderül, hogy vannak fiús ügyei?
nem Ázsia persze, de attól még hidd csak el, simán kicsinálják. Meleg élsportoló nincs, kész, pont. A valóság persze más, de az átlagnép agyacskájában ez van.
Hát nem tudom, szerintem előfordulhat, hogy van!
Így szerintem az, hogy azt hittem, hogy fiú a haverod (pláne, hogy úgy írtad, hogy a haverod, amit fiúkra használunk inkább)tök jogos volt! :)
Lángészkém!
Egy szóval nem írtad, hogy férfiról van szó, csak rólad sejtettük az írás alapján, hogy az vagy.
Egyébként pedig alibibiztosításkor NEM kell beszámolni arról, hogy mivel foglalatoskodtatok, CSAK ANNYIT hogy hol voltál és kivel.
Két férfi talán nem tölthet együtt időt, csak ha melegek?
Nem nézhetnek DVD-t, sportfelvételt... stb.?
Tanácsot is kaptál, NE hőzöngj!
A hamis tanúzást a törvény bünteti. Kész. Pont.
persze h fiú ...
ja és szted az illető rendőr nem fog ezen csámcsogni a kollégiával, na meg aztán onnantól mindenki mással is, igaz?
nem is biztos h nem vállalná, bár neki ez nyilván nagy tabu, na de most ti lennétek annyira szemetek, hogy egy többszörös világbajnoknak enyhén megtapossátok a renoméját? nehéz ügy na ...
az a wikipédiás hülyeség meg ayy ne viccelj már :)
az egy dolog h nyíltan, felvállaltan 1-2 létezik, na de a döntő többségről természetesen nyomják a szennylapok a csajozós storykat, az kell a népnek. sajnos még mindig itt tartunk, akár a sportban is, de az élsportban mindenképpen kizárt egy fiúzó srác ...
SZŰÁNDÉKOSAN nem írom h meleg, ugyanis nem az!!! van bnője, de mellette fiúzik ... szal ez meg a másik, hogy a szűkagyúak miatt én nem akarom ráhúzni a meleg címkét, amikor nem is az.
nem hiszem el ...
viszont! kb egy éjszaka alibijéről van szó. most aztán nem tök mindegy nekik, hogy melyik havercsajszikámat mondom ? egyszerűen még a nevét se akarom megemlíteni, hogy ismerjük egymást, ennyi a lényeg.
"ja és szted az illető rendőr nem fog ezen csámcsogni a kollégiával"
Az eljáró rendőrt baromira nem fogja érdekelni más nemi identitása, mint ahogyan engem vagy az itt válaszolókat se!
"szemetek, hogy egy többszörös világbajnoknak enyhén megtapossátok a renoméját"
Hogyne..., még mi vagyunk szemetek, hogy a nagy szent sportolód b_zi, sőt még kiderül, hogy mi kényszerítettük az egészre.
"élsportban mindenképpen kizárt egy fiúzó srác"
Miért lenne az? Semmi bajom a melegekkel és emiatt amúgy sem tiltanák el. Végül is nem rajta múlik, hogy sportol-e?
"nem akarom ráhúzni a meleg címkét, amikor nem is az"
De az! Vagy nevezheted biszexnek is, teljesen mindegy.
De inkább maradj sötét és vonulj börtönbe, úgy is szeretni fognak bent. Ráadásul bajba is kevered pár barátod a hamis tanúvallomásokkal. Azt, hogy ismerted-e rengeteg féle képpen megtudhatják, elég, ha lekérik a híváslistát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!