Czunczi kérdése:
Mi a teendő ilyenkor? Nem tudtam h lopott a bicikli én csak segíteni akartam! Most mi lesz? Nagy bajban vagyok?
Figyelt kérdés
Egyik nap hazafele összefutottam az egyik ismerősömmel. Elmesélte h összeveszett anyukájával es el kellett otthonról jönnie. Volt nála egy bicikli amit el akart adni h legyen pénze szállásra! Mondta h volt már bent az üzletben de nem vették meg tőle mert nem volt személyie! Ott azt mondták szóljon valakinek akinek van személyie h jöjjön el vele. Így megkért engem! ÉN szívességből segítettem! Most meg kaptam egy idézést a rendőrségtől h
gyanúsított vagyok erőszakkal elkövetett kisebb értékü lopás miatt! Ezek szerint a bicikli lopott volt!?
2013. máj. 15. 02:27
11/12 anonim válasza:
Az ismerősöd lenyúlt egy bringát (pl. levágta róla a lakatot, ezért "erőszakkal elkövetett"), aztán jól átb*szta a fejedet, hogy a Te neved legyen az adásvételin, így Te kerülj bajba, amikor utána ered a rendőrség, nem ő.
12/12 horex válasza:
Ha megvádolnak a rendőrségen, kérj kirendelt ügyvédet, elméletileg ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!