Ha nincsen TB-b de szeretnék felíratni egy receptet ill egy innyekciót beadatni akkor mi a teendő? Nem az életem múlik rajta. Lehet olyat, hogy TB hiányában ott az orvosnak kifizetem a kezelés költségét? és ez kb mennyi lenne?
Figyelt kérdés
Ha nincsen TB-b de szeretnék felíratni egy receptet ill egy innyekciót beadatni akkor mi a teendő? Nem az életem múlik rajta. Lehet olyat, hogy TB hiányában ott az orvosnak kifizetem a kezelés költségét? és ez kb mennyi lenne?2013. máj. 8. 17:23
1/5 anonim válasza:
na akkor majd a nav megtalál előbb utóbb akkor aztán fizethetsz,nincsen tb azt meg köszönd a malacfejű szdsz-es horváth ágikának őt találta ki
2/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor a doki beadja meg felírja minden további nélkül csak ráterhelik a tb-m re amit nem perkálok és később majd be kell fizetnem??
2013. máj. 8. 20:29
3/5 anonim válasza:
Mindenkinek fizetnie kell a TB-t, ha nem teszed, utólag az egészet behajtják rajtad+büntető kamatok.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt értem, de akkor most ott elvégzi a fent leírt dolgokat, és ráterhelik a tb-m re és amikor már tudom fizetni akkor be kell majd fizetnem, vagy mi lesz?
2013. máj. 9. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!