Miért bűn, ha valaki elszív egy ártatlan jointot?
Miért baj ha nem ártok vele senkinek, és ha az országnak sem okozok vele problémát, és ha volán mögé sem ülök betépve és ha kevésbé nézek leamortizáltnak, mint részegen? Olyan rossz egy mosolygós emberrel találkozni? vagy csak az emberi kapzsiság miatt (gyógyszermaffia, szűkülő alkohol fogyasztás)? Erre van ésszerű, objektív magyarázat? vagy csak azért mert az iskolában azt tanították, hogy a füves cigi a gonosz, és hogy kapudrog? (ami meglátásom szerint hülyeség, mert akkor India és Hollandia egész lakkosságának heroinfüggőnek kéne lennie.)
valaki tud nekem erre a kérdésre objektív választ adni? esküszöm, hogy nem pontozok le senkit sem!
a fű egyértelműen hasznosabb lenne,az alkoholt kéne betiltani,őszintébbek lennének az emberek ,mert nem lennének részegek és így nem oldódnának fel a gátlások alól tehát amit akarnak kénytelenek lennének józanul megmondani,sokkal jobb komplexus alakulna ki,mellesleg nem alakítana ki fiziológiai függőséget sem!
///egy 17 éves lány akinek alkoholista az apja és még nem füvezett///
Miazhogy kevésbé káros ? És akkor mivan? Ki nem sz*rja le?
Nincs kedvem egy olyan országban élni ahol a sok frusztrált, alkoholista, agresszív idegbeteg emberek mellett még "halmemóriájú szétfüvezett fejű hippik" is vannak.Így is van elég nőverő, atomrészeg, nem kell még jobban lezülleszteni ezt a társadalmat, már züllött így is.
"aki már tépett, hogy amig a fű hatása alatt van, kb 5-ödére csőkken a nikotinéhsége"
Akkor én ezek szerint állandóan be vagyok tépve, mert soha nem "éhezem" a nikotint.
A drog az ami hatással van az agyunkra.
A drog jó.
De mérlegelni kell.
Mert nem csak jó oldala van.
Azért bűn, ha elszívsz egy ártatlan jointot, mert a törvény bünteti.Ennyi.
Ez álszent dolog tényleg, de nem tudok mit mondnai, ez a válasz rá.
És igenis ártasz valakinek: magadnak.
Ha olyan jó dolog lenne, akkor valószínűleg mindenki füvezne.
Amúgy három fajtája van: puha, könnyű és kemény drog.
Csak úgy ymegemlíteném, hogy rosszul tudják, akik azt hiszik, hogy a fű a károsabb.
A kemény drog, amely lelki és fizikai függőséget is okoz.
Majdnem mindig halál a vége.
Ide tartozik a heroin és az alkohol.
Igen, mindig mikor iszunk, pusztulnak az agysejtjeink.
Amikor tanulunk valami új dolgot, akkor egy sejt kapcsolódik egy másikhoz.
De ha az a sejt már felrobbant, akkor a tudás elvész.
Ezért hülyülnek a drogosok.
A könnyű drog csak fizikai függőséget okoz, ritkán halnak bele emberek.
A puha drog pedig semmilyent.
A fűvel nincs baj, de végülis az is káros, szóval szerintem ne füvezz, de ez csak egy jó tanács. :)
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!