Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért bűn, ha valaki elszív...

Miért bűn, ha valaki elszív egy ártatlan jointot?

Figyelt kérdés

Miért baj ha nem ártok vele senkinek, és ha az országnak sem okozok vele problémát, és ha volán mögé sem ülök betépve és ha kevésbé nézek leamortizáltnak, mint részegen? Olyan rossz egy mosolygós emberrel találkozni? vagy csak az emberi kapzsiság miatt (gyógyszermaffia, szűkülő alkohol fogyasztás)? Erre van ésszerű, objektív magyarázat? vagy csak azért mert az iskolában azt tanították, hogy a füves cigi a gonosz, és hogy kapudrog? (ami meglátásom szerint hülyeség, mert akkor India és Hollandia egész lakkosságának heroinfüggőnek kéne lennie.)

valaki tud nekem erre a kérdésre objektív választ adni? esküszöm, hogy nem pontozok le senkit sem!

2009. szept. 28. 09:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
23%
Fel kellene eszmélni Európának,hogy minden rappen,fillér...amit kábítószerre költ az iszlám-muszlim-terroristák támogatására megy. Azokéra akik Amerika, Spanyol ország,Anglia után Német országot fenyegetik és egész Európát :-(
2009. szept. 29. 00:13
 22/37 anonim ***** válasza:
46%
Azért bűn mert károsítja a testi egészséget.Az egészséges élet ajándék. Szükség van rá még a munkához is...A hollandok már hiányolják is ezt az egészséget...
2009. szept. 29. 00:17
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
Itt minden marha abból indul ki, hogy aki füvezik az ezt napi rendszerességgel teszi, ez pedig egetverő baromság. Az ugyanolyan lenne, mint aki túl sokat iszik, azaz alkoholista. Tehát lehet mértékkel füvezni és méltékkel inni is, így egyikből sem lesz se salátaagyú hippi, se asszonyverő családapa. A sok barom persze csak a két végletben képes gondolkodni.
2009. szept. 29. 07:45
 24/37 anonim ***** válasza:
28%

Azért mert a négerek kultúrájához köthető, és mi nem vagyunk négerek, hanem magyarok

( legalábbis aki nem szív semmit.aki igen, arról ez már nem mondható el ).

Meg mi az hogy tipikus betegség?

Inkább az országot rendbe és a fejekben rendet kéne tenni, és akkor nem lenne ennyi alkoholista, füves, depressziós stb ember.

2009. szept. 29. 07:49
 25/37 anonim ***** válasza:
5%

20:32

hogy te milyen okos vagy ... nem véletlenül mondják a jogászokra, hog ycsak a saját kockafejű sémáikban képesek gondolkodni ...

amúgy akkor abba gondolj bele, a te gondolatmenetedet követve, hogy ha legális lenne a fű, az milyen bevételt hozna az államnak .... aztán máris elakadtunk

2009. szept. 29. 08:55
 26/37 anonim ***** válasza:
3%

07:49

csak te id tudod h ez lehetetlen, amúgy nem rossz gondolat .....

2009. szept. 29. 08:57
 27/37 A kérdező kommentje:
valaki írta, hogy 5 száll cigarettával egyezik meg egy joint károsító hatása. Mindenki tudja, aki már tépett, hogy amig a fű hatása alatt van, kb 5-ödére csőkken a nikotinéhsége. csak erről senki sem beszél
2009. szept. 29. 09:26
 28/37 A kérdező kommentje:

hehe ezen nagyot visítottam! :

Fel kellene eszmélni Európának,hogy minden rappen,fillér...amit kábítószerre költ az iszlám-muszlim-terroristák támogatására megy. Azokéra akik Amerika, Spanyol ország,Anglia után Német országot fenyegetik és egész Európát :-( 00:13

hehe

Azt tudom, hogy az én pénzem a szomszédos faluban lévő Mr T -hez vándorol, mert ő termeszti otthon kis házikójában :D hát ez nagyon elmaradott gondolkodásmód :D na mind1

2009. szept. 29. 09:32
 29/37 A kérdező kommentje:
feltettem egy kérdést! szóval azért bűn, mert a törvény gyakorlatilag olyan indokkal bünteti, ami eltörpül egy legális drog negatív hatásai mellett? vagy most mi van? vagy még mindig nem kaptam norm választ?
2009. szept. 29. 09:38
 30/37 A kérdező kommentje:
jó, de azt se felejtsétek el, hogy sütibe is lehet sütni, az meg szerintem tök egészséges! (legalábbis a szíváshoz képest)
2009. szept. 29. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!