Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy ügyben bűnös vagyok,...

Ha egy ügyben bűnös vagyok, azt az ügyvédemnek aki véd el kell mondanom? Vagy neki is úgy kell tennem mintha ártatlan lennék?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
el kell mondanod.
2010. okt. 15. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyvéddel célszerű őszintének lenni,hogy megfelelően felkészülhessen a védelmedre. Ha nem mondod el neki,akkor váratlan szituban nem tud segíteni. Ilyesmi minden ügy tárgyalásakor előállhat.
2010. okt. 15. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, el kell mondanod, különben nem tud eredményesen védeni, meg ha kiderül, hogy neki is hazudtál, megsértődhet, és abbahagyhatja a védelmet. Attól nem kell tartani, hogy visszaél azzal, amit elmondtál, mert ő a bizalmi tőkéjéből él, meg nem is hallottam, hogy ebből probléma lett volna. Ha elmondtál mindent, az ügyvéd javaslatot tesz a védekezési stratégiára, de ezt csak akkor alkalmazza, ha te is elfogadod.
2010. okt. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!