Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Évekkel az események után...

Évekkel az események után indíthatok-e sikeres pert az igazság kiderítésére?

Figyelt kérdés

4 éve elváltam a feleségemtől a vagyonközösséget megszüntettük és ennyi.

Most a tudomásomra jutott,hogy a volt feleségem a munkahelyén év végén-elismerve az aktuális évi teljesítményét- milliós jutalmakat,bónuszokat kapott.Ezeket a pénzeket a feleségemként-2005.2006.2007 évben- kapta válásról szó sem volt,közösen éltünk mint minden normális család.

Ezek a jutalmak elhallgatásra kerültek és NEM kerültek be a közösbe a vagyonmegosztási egyezkedés során.A munkahelyén minden pénzmozgás,kifizetés dokumentálva van így bizonyítható a dolog.

Úgy gondolom hogy ennek a pénznek a fele engem illet meg.

Úgy néz ki ,hogy amit én értem el az közös volt amit a volt feleségem az pedig csak az övé!

Sok-sok millióról van szó.Én mindent beadtam a közösbe semmi titok nem volt, míg a másik fél miután megcsalt még még meg is ...

2013. ápr. 27. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után aligha. Az a pénz nem alakult át kézzel fogható vagyontárgyakká, amiken osztozni lehet. Ma már úgy kezelik, hogy azt közösen elköltöttétek. Egy kivétel talán lehet, mégpedig, ha be tudod bizonyítani, hogy a volt feleségednek titkos bankszámlája vagy betétje volt, amit kivont a vagyonmegosztási eljárás alól Ügyvéd biztosan többet tudna mondani.
2013. ápr. 27. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Én pedig úgy gondololom, hogy mivel általában öt évre visszamenőleg lehet követeleni, van esélyed. Azért kérdezz meg egy jogi tanácsadát.Ingyen is megmondják. Ha jár neked, ne hagyd benne!!!
2013. ápr. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!