Igaz lehet a hír, hogy Dániában bevezették a mikrochipek beültetését az emberbe?
Sajnos nem tudtam pontosan eldönteni, h hova írjam ki a kérdést, szal elnézést ha rossz kategóriába tettem.
Azt hallottam, hogy Dániában bevezették ezt a rendszert, de nem tudok róla semmi bővebbet. Meg tudja ezt vki hiteles forrásból erősíteni? Ha igen, mit lehet tudni erről? Kötelező-e egyáltalán, stb.
Vicces hogy az okoskodó birkák lepontoznak de cáfolni már nem tudnak :) Nem is tudják mi az a mikrochip de azért bégetnek :D Ez a baj a magyarokkal hogy nagyon tudatlanok :)
Az alapokkal sem vagytok tisztában,gondolom azt se tudjátok hogy milyen dolgokra képes ez a chip,azt meg végképp nem tudjátok hogy például Amerikában az embereket már chipelik,igaz nem kötelező jelleggel de csak idő kérdése hogy mikor teszik kötelezővé
Akik meg a mobilos példával jönnek elő azok nagyon rövidlátóak.A chip nem csak nyomkövetésre való,például az által is lehet fizetni stb Egyébként az emberek nem mindig hordják maguknál a telefont,erről ennyit
Na de lehet lepontozni meg sírni a moderátoroknak már megszoktam hogy cáfolni NEM tudtok,csak okoskodni :)
@22:10: Egy ilyen kisméretű passzív chipet egy óriási teljesítményű antennával is max pár méterről lehet olvasni. Innentől kezdve a nyomkövetésnek lőttek.
@22:21: Ritka nagy baromságokat írsz te ember.
Konyítasz valamit is az elektronikához?
Illetve az RFID-hoz és hasonló vezeték nélküli technológiákhoz?
Erősen kétlem...
Miért is kéne én pontosan tudom mi ez, veled ellentétben.
Nem ártana ha elolvasnád amit belinkelsz.
Erre tényleg csak ennyit tudsz írni?
Világosan le van írva hogy nyomkövetésre is alkalmasak,te meg azt írtad hogy a nyomkövetés kilőve :D Remélem nem vagy elektronikai szakember hanem csak valamilyen hobbi "műszerész" aki azt hiszi kemény attól hogy szét tudta szedni a TV távirányítóját otthon :D
Bírom amikor a tényekre csak hebegni meg makogni tudtok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!