Igaz lehet a hír, hogy Dániában bevezették a mikrochipek beültetését az emberbe?
Sajnos nem tudtam pontosan eldönteni, h hova írjam ki a kérdést, szal elnézést ha rossz kategóriába tettem.
Azt hallottam, hogy Dániában bevezették ezt a rendszert, de nem tudok róla semmi bővebbet. Meg tudja ezt vki hiteles forrásból erősíteni? Ha igen, mit lehet tudni erről? Kötelező-e egyáltalán, stb.
Szerintem ez nem igaz.
Tele lenne vele a média.
Igaz.
Beletáplálják a chipbe az emberek nevét, hogy melyik fajhoz tartozik, milyen vallású, nemi hovatartozását, hogy szereti-e a zsidókat, járt-e már izraelben, 2010-ben a jobbikra szavazott-e. Aztán beleültetik az emberekbe.
Még csak tesztelték:
De hamarosan kötelezővé teszik így teljes kontrol alatt leszünk a háttérhatalom által
Persze buta birkák bégessetek csak hogy ez sosem fog bekövetkezni,de majd meglátjátok hogy mi lesz!De akkor már késő lesz összefogni
Annyira jókat tudok nevetni az ilyen híreken.
Ha valaki kicsit is járta az elektronikában, akkor nem kezd el rögtön mindenhol nyomon követhető, bőr alá ültetett, apró chipekről fantáziálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!