Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen önvédelmi eszköz lehet...

Milyen önvédelmi eszköz lehet nálam?

Figyelt kérdés

Rossz környéken élek, nyugodtabban mászkálnék.

Pl ha megtanulom használni a nunchakut, azzal én ellennék, de nem lehet nálam.

A kés nem jó, mert elveszik tőlem és leszúrnak. Vipera, boxer szintén illegális.

Mivel védhetem meg magamat ma Magyarországon?

2013. jan. 19. 16:48
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
hát volt hogy nekemjöttek és a zsebemből a tollat állítottam az oldalába xd
2019. febr. 17. 18:46
 42/42 anonim ***** válasza:
szokásos naív hozzászólások. gáz pisztoly gáz-spré szart se ér kés ellen. hiába bemutató video linkek a gázpisztoly kereskedekők promo videoi. olyan eszközt hordj amit tudsz is hatásosan kezelni, és mered is, lehetöleg legálisat. van aki gázsprét se meri használni,és van aki bárkit halálosan lekésel habozás nélkül. persze viperát elvették gyerektöl ,mert nem merte használni. aki használja viperát attól már nem veszi el a támadó betört koponyával a földön egzitálva. gyanus egyének elkerülése, és megfelelő felépéssel el lehet kerülni a támadokat. legtöbb rabló gyáva féreg , ha olyat lát aki nem fél tőle, vagy kinézik belőled hogy te fogsz elöször ütni ,akkor meg se közelítenek, keresnek kevésbé veszélyes célpontot.
2019. szept. 9. 00:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!