Mi a ma, magyarországon (kisbetű) beszerezhető legjobb önvédelmi eszköz?
Saját magadnak kell összeépíteni olyanra, hogy szétszedhető legyen, két nyélre és láncra, és gyorsan összerakható. Mást nem tudok hirtelen. Nekem van kettő, de azok nyilván fixek. nem tudom létezik-e szétszerelhető, de már elgondolkoztam én is egy olyanon.
Igazából brutális fegyver, egy ütés azonnali törést okoz, de ha 2x megpörgeted, az hót ziher, hogy nem állnak le veled még 5-en sem verekedni.
első:Tudom, éppen azért nem akarok egy gereblyenyéllel futkosni.Kést nem szeretnék, olyan eszköz kellene, amibe nem lehet belehalni.
második:Boxer jó ötlet,elég könnyű elrejteni, de nemtudom, hogy hol lehet beszerezni.Kecskeméti vagyok, szóval a piacokon megnézhetem, de ha lenne egy hely, ahol 100% hogy árulnak, akkor jobb lenne.
lehet hogy szégyen a futás de hasznos. Kezdjél el gyúrni 800/2000 méteres futásra, és ha olyan a helyzet akkor akárhányan vannak, megúszod.
vagy talán a gáz riasztó pisztoly amit még lehet több ember ellen használni.
22:01
ha azt elveszik tőle és azzal lövik meg az még szarabb...akkor már inkább a bot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!