Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi kell ahhoz, hogy Mo-on...

Mi kell ahhoz, hogy Mo-on visszaállítsák a halál büntetést, és kit ítélnétek el?

Figyelt kérdés

2013. jan. 14. 20:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Naív vagy.

Ezek nem lelkileg erősek, hanem eldöntötték, h ők értelmiségek, ahhoz pedig, h az legyél, gondolkodás nélkül kell elfogadnod dolgokat.

Ezért írtam a boxzsákot.

Mivel azt látta máshol, h a halálbüntetés kérdésével kapcsolatban a tanulmányokat kell felhozni ezt tette ő is.

Mikor felvilágosítottam, h ez senkit nem érdekel, akkor szépen lelépett, mert önálló gondolatai nincsenek.

Azt se látja át, h amikor dolgozik akkor valójában egy gyilkos ebédjéért izzad.

Ez igazából akkor lehet igazán jó dolog mikor -ahogy Te is írtad - egy családtagod ellen követnek el bűncselekményt.

Ahogy írtam, ő ezt nem gondolja át, csak azt hajtogatja, amit másoktól hallott, mert ragaszkodik ahhoz az énképhez, amit ő elképzelt magának.

Mikor pedig a szociális kapcsolatai ezt nem erősítik meg az elfojtást, mint elhárító mechanizmust alkalmazza.

Ennyi.

2013. jan. 15. 00:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Az EU-ban egységesen tiltott a halálbüntetés, ezért felesleges erről vitázni. Még ha be is vezetnék, akkor is csupán a hatálybalépésétől kezdve elkövetett bűntényeket lehetne ezzel szankcionálni.

"P.Henrietta,M.Cozma,B.Kata,Sz.Bence ......

Egy pár ember,fiatalok,gyerekek nem maradhatott volna életben egyikőjük sem,ha van halálbüntetés?"

Ha lenne is halálbüntetés az nem hozná vissza őket az életbe. Lásd USA esetét, ahol van halálbüntetés, ennek ellenére gyakran gyilkolnak meg embereket, még sincs visszatartó ereje.

2013. jan. 15. 07:29
 23/23 anonim ***** válasza:

Csak kipiszkálsz belőlem még egy reagálást.:)

Először is a személyeskedésbe nem megyek bele, az egyszerűen túl kisstílű, hogy érvek helyett ilyet hozzak fel. Ráadásul egy anonim fórumon abszurd is.

Inkább megpróbálok segíteni, merre felé kéne gondolkodni, hogy jobban működjön a rendszer. Prevenció, börtönpszichológia, rehabilitáció. Ezeknek a fejlesztésével sokkal nagyobb eredményt lehet elérni, mint bármilyen kivégzésekkel. Persze, kérdés mi a cél? Hogy kisebb mértékű bűnözés legyen vagy hogy dögöljön meg a szemét! És igazából nem hibáztatom az állampolgárt hogy lassan az utóbbi mellett teszi le a voksát, amikor a blikk egy hónapon keresztül minden nap a címlapon temette el Szitabencét. De ez egy másik szál.

Remélem tudtam segíteni.

2013. jan. 15. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!