Tanár elvette a telefonomat, majd később kidobta az ablakon . Kártérítés? /Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az egész úgy történt, hogy Infó órán kész voltam a feladattal és elővettem a telefonomat(tudom,hogy előírja a házirend,hogy nem lehet)A tanár elvette, én meg mondtam, hogy adja vissza elteszem.Erre a válasz az volt,lehet,hogy persze, mindjárt az ablakon is kidobja,én csak annyit mondtam Dobja/ohh az írónia/ és kidobta. Az első emeletről at utcára.Mire leértem már csak a hátlapot találtam. A kérdésem az lenne, hogy milyen "szintű" kártérítést lehet behajtani a tanáron ? Elvileg fegyelmije lesz, de azzal én semmire se megyek... Am. Xperia X10 volt a telefon. :(2012. nov. 19. 17:38
1/29 anonim válasza:
Én még fel is képeltelek volna!
2/29 A kérdező kommentje:
Én kaptam osztályfőnökit és a kérdés nem ez volt . :)
2012. nov. 19. 17:45
3/29 anonim válasza:
Bocsi, hogy belegázoltam a lelki világodba! De nem azzal foglalkoztál amivel kellet volna. Nehogy Te legyél már megsértődve!! Ja és szemtelen voltál!
4/29 anonim válasza:
Egyébként is majd apád vesz másikat. Amivel megint játszol majd az órán!
5/29 anonim válasza:
Hát te, 66%-os, valami retardált egy tanár lehetsz. Vagy, ha nem vagy az, akkor csak simán, retardált.
Amúgy elvileg szerintem majd ki kellesz fizetni.
Annyi igaz viszont, hogy ne telefonozz, tök mindegy, hogy készen vagy-e, vagy sem.
6/29 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű. Azért mert nem azzal foglalkoztam, amivel kell ez a megoldás...ha szerinted ez helyes "megoldás" volt , én kérek elnézést.
2012. nov. 19. 17:53
7/29 intrepid válasza:
Te mondtad neki, hogy dobja! Ő dobta. Miért kell az oroszlán bajszát rángatni?
8/29 anonim válasza:
Nem tanár vagyok! Rosszabb!!! Rendőr!
Igen az ilyen szemtelen kis kölyköket imádom nyírni! Nem kell megütni, de szóban is el lehet úgy intézni, hogy sírva könyörög!
10/29 anonim válasza:
Feljelentheted a rendőrségen,illetve ha nem vagy 18 éves akkor a szüleid.Persze ehhez az is kell,hogy az osztálytársaid tanusítsák az esetet.A rendőrős komment kamu.Egy köztisztviselő nem ír ilyen hülyeséget.Legalábbis remélem. Függetlenül attól,hogy te rendetlen voltál órán,ő még megsértette a te magántulajdonod.Szerintem a legegyszerűbb,hogy megbeszéled nyugodtam nem flegmán a tanárral,hogy fizessen kártérítést.Amennyiben nem,akkor a hatósághoz fordulsz.Azzal viszont számolj,hogy utána tuti meghúznak ha nem tanulsz rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!