Metapediát, kuruc. Info-t miért nem tiltják be?
Oké, felírom Arch-ot a Linux Mint mellé, mint kipróbálandót :-) Ezek szerint ha valaminek van wikije, az már egy jó jel (hogy valakik rászánták az időt, hogy megcsinálják).
A keresztény örményekre meg csak annyit, hogy a románok, szerbek, szlovákok is keresztények, de nincs benne sok köszönet.
Ez igaz, de ezeket nem merném az örményekhez hasonlítani, nézz bele kicsit a történelmükbe.
Ezt én is csak most tettem meg, méghozzá elég részletesen, több forrásból, és furán éreztem magam, hogy mi itt panaszkodunk, hogy mekkorákat szívunk, Mohács óta mindig levernek minket mint a cölöpöt, oda a Haza, meg ilyesmi, amiben van igazság, de nézzetek körül a világban,
és kicsit halkabban fogunk panaszkodni.
A Kuruc-infot azért nem állítják le, mert a jelenlegi kormány egyetért vele, hasonlóképpen ezért virágzik a betiltott MagyarGárda is. A kurucinfó ügyről olvashattok tényeket itt:
45.-ös: Olyan, hogy "liberalista", nem létezik.
"Liberálissal" kevered. A helyzet az, hogy már ez a keverés is jellemző olyan illiberálisokra, akik nem különösebbe ragyogó elmék.
47-es:
Nem elég Izraellel egyetérteni, olyannak is kell látszani, mint aki egyetért vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!