A mai egyetemi gyilkosság kapcsán a kuruc. Info képeket tett ki az "elkövetőről". Vélemény?
Több tízezren nézték meg a cikket, mire ismét rájöttek, hogy tévedtek ismét, a srácnak, akinek adatlapját, képeit kitették, semmi köze a gyilkossághoz. Vélemény? Ezt megengedheti magának büntetlenül többször a kuruc? Szegény srác mit érezhet? Miért intézi el annyival a kuruc, hogy "bocs, mégsem"?
Miért nem dolgoznak körültekintőbben?
Normális emberek nem nézegetik a kuruc.info-t...
Normális, épeszű emberek tudják, hogy ami ott megjelenik, az baromság és az igazsághoz semmi köze nincs!
Ja, és IGEN!... Ez az oldal megengedheti magának, hogy büntetlenül bármit kitegyen az oldalára...
Névtelenül, címtelenül miért is ne csinálhatnának akármit?
Névtelenül?
Az impresszumot láttad már?
Egyébként szerintem(tehát csak szerintem, tipp) azért nem dolgoznak körültekintőbben mert ők akarják leghamarabb kideríteni a fő igazságot, innen-onnan összevágva, apróbb infókból. Ezt a lövöldözős cikket nem figyeltem hogy kit-miért-mikor raktak fel, de régebben a verekedős videókra is ők gyűjtötték össze az adatokat, aztán adták le a rendőrségnek.
"Ez az egész médiára igaz. Nem az igazmondás számít, hanem a szenzáció."
Pontosan!
Nemrég még nevettünk, amikor a rádiókabaréban azt járták körül, hogy az egyik-másik újságcikknek vajon hány százalékos a valóságindexe.
Mára ott tartunk, hogy a médiát en bloc kacsamagazinként kell kezelni, és mindössze egyik-másik anyag esetében hihető el, hogy a valóságindexe viszonylag magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!