Mit szóltok hozzá, hogy kiderült ki a kurucinfo
tulajdonosa?
Figyelt kérdés
Aki nem olvasta volna az az atlatszohu-n megtalálja. Varga Béla az illető neve. Nem vagyok se vele, se ellene, mindössze a véleményekre vagyok kíváncsi. Néhány ember azt mondja netán ő is Zs!dó lehet(ami nem meglepő mostanság lásd. egy jobbikos politikus).
Kit érdekel? És akkor mi van? Nem is értem, ez miért vezető cikk?
Inkább a bulvár kategória, mint az index "híreinek" 90%-a.
2012. szept. 4. 18:20
2/16 anonim válasza:
Én nem hallottam ezt a hírt, de manapság mindenkire ráhúzzák azt,hogy zsidó (egyébként miért nem írtad ki? ez nem obszcén szó), szerintem ezzel akarják besározni a jobbikosokat. Vajon hogy derült ki?
Véleményem nem sok van, nem is lehet ezzel kapcsolatban. Kiderült, hát kiderült.
2012. szept. 4. 18:24
3/16 anonim válasza:
Mi más lenne a "tulajdonosa" Ez az egész Jobbik, Gárda, Kuruc.info a zsidik műve. Ja egyébként hazafi vagyok.
2012. szept. 4. 18:25
4/16 A kérdező kommentje:
2-es itt a teljes cikk atlatszo.hu/2012/09/04/bemutatjuk-a-kuruc-info-tulajdonosat/
2012. szept. 4. 18:33
5/16 anonim válasza:
Már 2008-ban is tudni vélték egyesek, kik állnak a háttérben. Íme a díszes társaság:
Hidegen hagy.Nem szeretem a kurucinfo-t, de pl. az index még annál is rosszabb, sok helyen ultraliberális, ami abból jön le, hogy rohadt okosnak hiszik magukat a cikkírók, pedig nem azok.Szóval én inkább az index tulajdonosát köpném szemen...
2012. szept. 4. 18:38
7/16 anonim válasza:
A csákó annyit tett már a magyarok ellen amerikából(!!) hogy remélem annyit zaklatják hogy tönkremegy a sz.ros borászatával együtt!
Nem mellesleg óriásit kaszált ezen a rasszizmus-bizniszen! Havonta milliókat szedett be a honlapból!
Egyébként meg az csak jó ha a Jobbik szócsöve végre nem suttyomban szórja a rasszizmust hanem tudjuk ki áll mögötte!!
Remélem a zsidók belenyomnak némi pénzt hogy tönkretegyék ezt a csákót :))))
Ha van eszük akkor kicsinálják!
A dísznáci olvasóik meg majd máshol imádják a Hitlerüket meg Szálasijukat...
2012. szept. 4. 18:38
8/16 anonim válasza:
de gáz ez a kurucwanted.blogspot.hu.
szánalmas , amikor pont ugyanazt csinálja, mint amivel vádolja a másik felet.
2012. szept. 4. 18:47
9/16 anonim válasza:
Szerintem ez a fószer már volt fenn a nácivadászon.Amúgy meg tiszteletreméltó személyiség.Mennyi orgazmust okozhatott a mélysötét alkoholista műmagyaroknak.Míg a honlapra verték addig se drogoztak.
2012. szept. 4. 18:53
10/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ennek a Varga Bélának bármi köze is lenne a kuruchoz. De te tudod. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!