EU-ellenes válaszolóknak: már a kurucinfó is EU-párti? Néhány kérdés megválaszolva alul.
Az elmúlt napok jobbikos történései miatt itt az oldalon is beindult a vita az EU tagságról.
Mi itt néhányan védtük az EU-t(3%-ot estem), és a kilépés ellen voltunk.
Most viszont itt egy cikk a kurucinfóról, egy olvasói levél. Egyrészt így nem mondhatják a jobbikos válaszolók, hogy "cionista antimagyar" írta, másrészt pedig van benne igazság. Lényegében a jobbikos olvasó azt írja le, amit mi "agymosott EU-pártiak" napok óta ugatunk.
A cikk hosszú, én pedig tudom, hogy sokan nem szeretnek olvasni, de most erőltessétek meg magatokat.
Itt a cikk: [link]
Kicsit félreértetted a dolgot. Sok jobbikos azt írja, hogy az EU-pártiak "agymosottak", meg hasonlók. Gondoltam, hogyha egy sajtónak hisz az átlag jobbikos, az a kurucinfó. Így nem kell lefutni a szükséges "de te antimagyar vagy" köröket.
Illetve érdekes lehet egy jobbikosnak, hogy ezúttal egy másik jobbikos írja le, amit eddig csak "tőlünk" olvasott.
Nem azért a huszasért, de a linken két OLVASÓI LEVÉL található, nem egy kuruc.info cikk.
(Kíváncsian várom, hogy mikor rak ki az atv vagy a nol egy a magyar termékeket általában népszerűsítő cikket, riportot - ennyit az egyoldalú tájékoztatásról)
"OLVASÓI LEVÉL található, nem egy kuruc.info cikk."
Én is ezt írtam a kérdés leírásában: "Most viszont itt egy cikk a kurucinfóról, egy olvasói levél."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!