Metapediát, kuruc. Info-t miért nem tiltják be?
Szerintem tökéletes oldal annak az illusztrálására, hogy az ostobaság a fehér embert ugyanúgy sújtja, mint az összes többi színűt. Én az ottani kommenteket szoktam előszeretettel olvasni, mert gyönyörű a tematikájuk. Először a cikkhez szólva fröcsögnek egy sort, majd elkezdenek reagálni arra, amit a többiek fröcsögnek. A többségük olyan buta, hogy még a cinikusabb megjegyzéseket is félreértik, ekkor kezdik el az összetartó magyarok egymást támadni. Szokás szerint előjönnek azok, akik képtelenek gerinces ember módjára kitartani az álláspontjuk mellett, és a "dögöljön meg az összes cigó" mondat alá odateszik azért a "vannak rendes cigány ismerőseim" nevű viccet.
Noha zsidót még csak képen láttak, de már egy személyben átlátják az egész nép egész történelmének minden egyes részletét, még azt is, ami nem létezik. Mindent kész ténynek állítanak be, gyűlölik a liberális médiát, miközben az egész oldal azoknak a cikkeire épül. Végül pedig az egész oldal egy olyan ember kezében van, aki nem meri magát felvállalni sem.
Ez az egész megmutatja, miért olyan gyenge a szélsőjobb, és miért vannak vereségre ítélve 2014-ben is: A követőik járatják le elsősorban a pártot, mert nem engedik a retorika megváltoztatását. Igen, a Jobbik képes volt úgy szavazatokat szerezni, hogy a hagyományos értékekhez nyúlt: a zsidókhoz és cigányokhoz. Ezzel magához vonzotta az erre fogékonyakat, utána viszont megakadt, mert nem tudta felmérni azt az igényt, amire a népnek szüksége van: olyan politikára, amit végre is lehet hajtani. Márpedig a legutolsó bunkó is tudja legbelül, hogy sem a cigányok, sem a zsidók ellen nem lehetséges semmiféle kirekesztő lépés megtétele, mert azonnal repülünk az EU-ból. EU nélkül pedig nyugodtan mehetünk a levesbe, valamelyik harmadik világbeli ország szintjére.
Persze ezzel aligha törődik az, aki több ezer kilométernyire innen lakik, de akinek van egy kis esze, az belegondol egy kicsit.
B.zmeg szólásszabadság van, nem?
A vérvád a szólásszabadság legfőbb eleme, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!