Az amerikai rendőrség nem cicózik és nem akarja fehérre mosni senki azt, aki bűnös! Ott nem divat a pénzzel és neoliberális ejnye-bejnyével elintézett 4 halottat semminek tekinthető szemlélet!
Hát van bőr ennek a milliárdos újgazdag familiának a képén?! Ha van, akkor jó vastag lehet! Pénzt ajánlottak fel az áldozatok temetésére! Értitek: azt hiszik, a SZENT MONEY-vel minden megvásárolható. Elhajtották őket.
2012. aug. 30. 23:22
44/58 anonim válasza:
Ha nem ajánlják fel, akkor meg az lett volna a baj. Egyik ismerősöm szavaival élve: "ezt már akárhogy b@szod, ez már csak szaporodik". Kár ezen rugózni, meg mocskolódni. Megesik az ilyen. Naponta száguldoznak ilyen állatok az utakon, ennek a nőnek nem volt szerencséje, ennyi. Meg fogja kapni a méltó büntetését, ebben biztos vagyok.
2012. aug. 31. 13:54
45/58 anonim válasza:
H.lye kis autó miért ment ki a bmw elé???Mindig annak van elsőbbsége aki egyenesen megy,ergo a bmw-nek volt elsőbbsége!Ha jobban megnézitek a képeket,akkor jól látni,hogy a kisautó bal hátsó oldala tört leginkább tropára és a bmw jobb első része tört össze leginkább!Tehát úgy történt a baleset,ahogy leírtam!Remélem ezt is mérlegelik az itélet kirovásában,hogy a kisautó is hibás volt a balesetben!!
2012. aug. 31. 15:06
46/58 anonim válasza:
Minek véded? Talán te is újgazdag, a törvények felett álló ingyenélő vagy?! Na ja, Svácjban már ciki terepjárónak nevezett luxus csili-vili 100 milliós száguldó halállal közlekedni. Egyébként a nő IVOTT, DROGOZOTT, MOBILT HASZNÁLT, VESZEKEDETT és 200-al ment! Mindegy, milyen apró hibát vétett a másik, celebmaca négy ember gyilkosa! És ezt SOHA, SEMMI és SENKI nem mossa le róla.
2012. aug. 31. 22:46
47/58 anonim válasza:
Nézd van mit a tejbe aprítani,de most nem én vagyok a téma....
Első,ne higgyél mindent el ennek a r.hadt bulvársajtónak annyi ökörséget írnak össze vissza!!Rezesova nem drogozott,nem találtak a szervezetében drogot,a drogkereső kutya sem jelzett a kocsijánál..
Megengedettnél gyorsabban ment az tény,de nem 200-al amit a h.lye sajtó kitalált(gondolom a hasukra ütöttek)!!Nem is aludt el amit valamelyik "tehetséges" firkász írogatott!Csóró kisautó meg bevág elé mikor tempósan közelít egy terepjáró!!Szerencsétlen b.lf@sz!Gondolom a visszapillantót az se arra használta amire kell!Csak akkor váltok sávot,ha biztos vagyok benne,hogy minden komplikáció nélkül végre tudom hajtani,és se mást se magamat nem sodrom veszélybe!Elég teher szerencsétlen nőnek,hogy élete végéig elkíséri az a tudat,hogy 4 ember életét oltotta ki...,ez feldolgozhatatlan!!
2012. aug. 31. 23:05
48/58 anonim válasza:
Eddigi életében két szalmaszálat se kellett keresztbe tennie, iskolát nem fejezte be, hamar férjhez ment (többször is), aztán élte a milliárdosok munkátlan életét. Hát most megtanulja, hogy még ő sem áll a törvények felett. De ugyanennek a kategóriának a hazai példányai is azt hiszik magukról. Az biztos, hogy romokban az élete, de két másik családé is! Nem tudom ezt a nőt sajnálni, magénak kereste a bajt, én a két családot sajnálom és őszinte részvétem.
2012. aug. 31. 23:48
49/58 anonim válasza:
A családot én is sajnálom,főleg,Rezesovát meg én is elitélem,mivel beb@szva vezetett,de nem fröcsögök ellene,attól még az a négy ember már nem fog feltámadni.Defenzív vezetés...,ezt egyik se tartotta be...,sajnos ezért történt a tragédia!Mert ezt a balesetet még józanul se lett volna könnyű kivédeni nem hogy részegen!Féknyom nem volt,csak feltételezem,hogy hirtelen kivágott a száguldó bmw elé elé a kisautó,de ezt majd a szakértők elemzik!
2012. aug. 31. 23:59
50/58 anonim válasza:
Nem fogja megúszni.
Az ittas vezetés bűncselekmény. Még ha beigazolódik, hogy kölcsönös a felelősség akkor sem úszhatja meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!