Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország, én így szeretlek...

Andizsuzsi kérdése:

Magyarország, én így szeretlek? Schmitt Pál plagizált, mégis megússza.

Figyelt kérdés
A Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori dolgozatát vizsgáló bizottság egy nappal korábban nyilvánosságra hozta jelentését. Eszerint Schmitt doktori dolgozata jelentős részét másolta, a forrásokat nem megfelelően jelölte meg. A jelentés készítői ennek ellenére nem az államfőt marasztalják el, hanem az egyetemet, mondván, a szövegazonosságot nem tárta fel időben, ezért a dolgozat szerzője azt hihette, hogy értekezése megfelel az elvárásoknak.
2012. márc. 27. 14:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Szánalom ez az egész ország, soha a büdös életbe nem fogunk felzárkózni Európához.
2012. márc. 27. 14:15
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Engem csak az bosszant, hogy nekem húszerezmilliárdszor kellett felülvéleményeztetni, átírni, megrágni, kiköpni és újra megrágni a szakdolgozatomat, amit aztán még meg is kellett védenem. Igaz, hogy abban legalább az első oldaltól az utolsóig a saját gondolataim vannak.
2012. márc. 27. 14:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mennyibe került Magyarországnak ez az egész vizsgálat?
2012. márc. 27. 14:22
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Az semmi, mennyibe FOG ez kerülni!

Pofáznak minden szarról, és eközben elértéktelenítik a nyelvvizsgával tisztességesen megszerzett diplomákat, mert mindenki kiveheti nulla munkával,, és ilyen xar alakok lopnak-csalnak hazudnak büntetlenül.

2012. márc. 27. 14:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor szégyellem, hogy magyar vagyok!
2012. márc. 27. 14:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon ciki.

itt mindenki beszari, félti a seggét.

közben meg épül a diktatúra napról napra.

nem ezt akartuk ugye?

MIÉRT NEM TESZÜNK ELLENE?

2012. márc. 27. 14:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi az értékelés.

Igaz, hogy az egész dolgozat egy nagy fordítás, de ez nem annak a hibája aki "írta", hanem az opponenseké. Ők nem vették észre. Szégyelljék magukat csúnya, buta opponensek. Tipikus magyar megoldás. Itt mindig is úgy volt, hogy a portás, a melós, a kisember a hibás (sose a vezetőség).

Következmények nélküli ország.

2012. márc. 27. 15:51
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén remélem, hogy még a mai nap folyamán lemond Schmitt Pál, mert ha nem, akkor az a magyar demokrácia új mélypontja lesz.

Tavaly diplomáztam, és tényleg csak annyit mondanék, hogy KAPD BE a f*szomat te utolsó ember!!!!!

2012. márc. 27. 15:55
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mondasz le? Miért vigyorogsz Szöulban te majom?

Hogy mered képviselni a magyar népet?

Hogy mered magadat "közjogi méltóságnak" nevezni?

hogy mersz röhögcsélni, kezetfogni, az emberek szemébe nézni te papagáj.

Doktor egy lóf*aszt vagy te doktor!!!A

kutyám nagyobb doktor.!

Plagizáló, hazudó, gerinctelen utolsó féreg.

A pártpolitikától függetlenül...

Elnézést ezért a kirohanásért, személyesen érint a téma.

2012. márc. 27. 16:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog, hogy Magyarország köztársasági elnöke plagizált, de az, hogy nem mond le, az ezt a tényt egészen új "magaslatokba" emeli.

Ennél mélyebb már tényleg nincs, most már tényleg lehetne akár Stohl András is a köztársasági elnök.

Stohl legalább leülte..

2012. márc. 27. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!