Mi Magyarország leggazdagabb és legsikeresebb városa? Budapest, Sopron vagy Győr?
Budapestet egyikkel sem lehet összehasonlítani méretei, és fővárosi státusza miatt.
Én félig Soproni, félig Pesti vagyok, nagyon sokat éltem mindkét helyen, és Győrt is ismerem (öcsém élt ott).
De ha nem csak a számokat nézzük Sopron messze élhetőbb, és lehetőségeiben is több van a határ közelsége miatt, valamint gyönyörű a belvárosa, nagyokat lehet kirándulni a Lőverekben, közel van a Fertő-tó, igazából tényleg megvan minden egy helyen.
A Soproniak pedig rendszerető, nyitott, általában kultúrált emberek, a határ közelsége miatt a városban nagyon sokan beszélnek Németül is, ez egy eladónál, vagy vendéglátásban dolgozónál is elvárás.
Kiemelnem meg Szombathelyt, sztem egy Sopronnal nyugodtabb, de "zöldebb" varos, baratsagosabb.
Megis, Sopron gazdagabb, többet profital a nyugati vasarlokbol, es sokkal elfogadobb a külföldiekkel szemben, mint Szombathely, ahol nagyobb az "idegengyülölet".
Györ a nagysaga miatt sikeresebb es gazdagabb, tehat a nagysaga miatt több penzt kap, de Sopront tekintve ott a hatar közelsege miatt megis jobb a fejlödesi lehetöseg, tendencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!