Mi Magyarország leggazdagabb és legsikeresebb városa? Budapest, Sopron vagy Győr?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:35
11/25 anonim válasza:
Nem közvetlen válasz, de:
180 nm családi ház, német főmérnöknek kiadva: 580 000.- Ft +Á / hónap + rezsi 5 évre (!)
70 nm-es polgári lakás, német üzemmérnöknek kiadva 190 000.-Ft +Á / hónap + rezsi (persze mindkettő hivatalos)
Nem túlzok, és nem tippelek.
12/25 anonim válasza:
Ez még a Kecskeméti kérdéshez megy.
13/25 anonim válasza:
hú akkor ezek szerint a leggazdagabb városban élek?:D nem is tudtam, h Kecskemét ilyen "nagymenő"
14/25 anonim válasza:
Azért messze nem egy főmérnöknek kiadott ingatlanból származott bevétel határozza meg hogy melyik város gazdagabb. Gondolom ezzel egyetértünk.
16/25 anonim válasza:
"Azért messze nem egy főmérnöknek kiadott ingatlanból származott bevétel határozza meg hogy melyik város gazdagabb. Gondolom ezzel egyetértünk."
Meg nem is ő fizeti hanem a cég (gondolom én).
17/25 anonim válasza:
Szerintem a lakás tulaját mélyen nem érdekli hogy a mérnök vagy a cége fizet. :) Mindenesetre 1-2 drágán kiadott lakástól nem lesz jobb egy város gazdasága. Ha a fél város külföldön dolgozik (Sopron) de otthon lakik, és él az viszont nagyot lendít a térségen.
18/25 anonim válasza:
Budapesten is vannak luxusáron kiadott luxuslakások, de feltételezem, hogy ez minden olyan városra igaz, ahol külföldi tőke koncentrálódik és ebből kifolyólag sok a cég által bérelt lakás. Ez valóban nem meghatározó.
20/25 anonim válasza:
Azt kellene tisztázni elsősorban,hogy milyen szempontokat veszünk leginkább figyelembe?A Városok árbevételét?A fogyasztói indexet?A fejlődés nagyságát?A beruházások nagyságát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!