Mi Magyarország leggazdagabb és legsikeresebb városa? Budapest, Sopron vagy Győr?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:35
22/25 Valaki0702 válasza:
Ha mindegyikben ugyan annyian élnének ez lenne az eredmény:
1. Sopron
2. Győr
3. Budapest
(1- Buda)
(2- Pest)
23/25 Valaki0702 válasza:
Egyébként a legtöbb fejlesztés már vagy 5 éve Győrben van én itt lakom Győrben és elég nagy beruházások vannak gondolok a közel múltban: Széchenyi tér, Jedlik híd vagy a most épülő mélygarázsok egyebek.
24/25 anonim válasza:
Én is győri vagyok, ugyanúgy látom, ahogy az utolsó. Ugyanez a helyzet Sopronban és Mosonmagyaróváron is, csak azok jóval kisebbek, így a fejlesztések is kisebb volumenűek.
25/25 anonim válasza:
Székesfehérvár szerintem még mindig az élvonalban van. A határ menti településekkel ne hasonlítsuk össze, hiszen onnan átjár dolgozni az emberek jó része Ausztriába.
Székesfehérvár belvárosa gyönyörű, a munkalehetőség is bőven az országos átlag fölött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!