Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ciki Magyarország látványo...

Nem ciki Magyarország látványos külpolitikai elszigetelődése?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, Orbánnal Európában kétoldalú tárgyalásra már csak az albán miniszterelnök ül le. Szánalmas volt most ez a németországi út is. Bár a magyar külügy próbálta elintézni, Angela Merkel nem fogadta, és csak egy vidéki tartományi miniszterelnökig jutott. Schmitt Amerikában csak az ottani magyarok szűk körével tudott találkozni, hivatalosan nem fogadta senki, és fel se merül egy kétoldalú felsőszintű találkozó. Ezzel szemben zajos sikert aratott Schmitt Pál útja tavaly ősszel Azerbajdzsánba, Üzbegisztánba és Türkmenisztánba...
2012. márc. 25. 20:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
11%
Mért lenne ciki? Se vasfüggöny, se határok. Na ez a ciki.
2012. márc. 25. 20:51
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
de az
2012. márc. 25. 20:55
 3/25 anonim ***** válasza:
16%

Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ismét csak megmutatkozik az, hogy Európa és a nyugati világ egyszerűen nem szeret minket, mivel mi elég agyafúrtan gondolkodunk, Ázsiából származunk és nem hasonít a kultúránk se a germán, se a szláv se az újlatin népek kultúrájára. Ez az irántunk érzett európai gyűlölet már azóta jelen volt, hogy Árpád bevezetett minket a Kárpát-medencébe.

Én úgy gondolom a legjobb döntés az lenne, hogyha megszüntetnénk jelenlegi szövetségi viszonyunkat a nyugati világgal és inkább a Szovjetunió volt tagországaival és Ázsiával szövetkeznénk, feléjük orientálódnánk. Ők hozzánk hasonló gondolkodású emberek, egyaránt kulturális és származási rokonaink, velünk érezhetnénk magunkat valódi baráti szövetségben.

A legjobb döntés lenne belépni Putyin Eurázsiai Uniójába, ha létrejön.

-Egy fideszes

2012. márc. 25. 21:09
 4/25 anonim ***** válasza:
20%

Magyarország nincs elszigetelődve, csak a baloldali érzelműek nem bírják a jobboldali Orbánt, aki nem is akart most Angela Merkellel találkozni.

A baloldaliaktól jobb is elszigetelődni.

Elég ha jobboldali barátaink vannak, pl. a lengyelek.

2012. márc. 25. 21:55
 5/25 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó: Szerintem a nyugat nem Magyarellenes. Egyszerűen lesz@rnak minket. Nem vagyunk nekik semmiben sem jelentősek és ezen nem fog változtatni az, hogy a politikusok milyen utat jelölnek ki nekünk. Bármilyen oldalt nézünk hangzatos politikai célokkal kampányolnak, aminek a felét nem tartják be mert nem tudják. Semmilyen épkézláb, ténylegesen, megvalósítható ötletük sincs. Semmilyen épkézláb átszervezést nem tudott eddig csinálni egyik párt sem. Ezen kéne gondolkodni nem azon, hogy melyik III. VIlágbeli unió venne be minket a sorai közé.
2012. márc. 25. 22:04
 6/25 anonim ***** válasza:
20%

Eléggé ciki!

Köszönhetjük ezt a vereségükbe bele nem nyugvó MSZP-seknek. Még mindig csak áskálódnak, keresik a saját támogatóikat külföldön, mert itthon már nincs senki, aki hinne nekik. Ha már ők nem tudják Orbánt kidúrni a székéből, majd a nyugat látványos elhatárolódása nyomán azt gondolják, valami majd változik az ő javukra. Sosem nézik és nem is nézték az ország érdekeit, mindig csak a saját hatalmi pozíciójával és zsebük megtömésével foglalkoztak. Még itt is megpróbálják Orbánt lejáratni, csak hogy újabb szimpatizánsokat szerezzenek maguknak.

Hagyjátok már abba és törődjetek bele, hogy egy ideig még Orbán van soron, volt nektek is elég időtök arra, hogy bizonyítsatok, ha nem jött össze, akkor most üljetek a feneketekre és egy kicsit még maradjatok csendben!

2012. márc. 25. 22:05
 7/25 A kérdező kommentje:
A 3-mas válasz akkora ökörség, hogy nem is tudom eldönteni, vicc-e, vagy komolyan írta-e valaki. Legfeljebb egy 10-12 éves írhat ilyet, hogy mi lépjünk vissza a Szovjetunióhoz, meg, hogy 1000 év ittlét után mi még Ázsiához tartozunk. Tessék rápillantani a térképre! Ha nagyon nem tetszik, akkor se lehet áttolni az országot 2000 km-rel keletebbre. Meg nem is kell. Én inkább pár 100 km-rel nyugatabbra tolnám.
2012. márc. 25. 22:05
 8/25 A kérdező kommentje:
6-os! Bocsánat, de nem maradok csendeben. Én a ti kedvetekért sem akarom az életem hátralevő részét egy közép-ázsiai diktatúrában tölteni.
2012. márc. 25. 22:08
 9/25 anonim ***** válasza:
15%

6-os vagyok.

Mit is hajtogatott Gyurcsány?

"Akinek nem tetszik, tessék el lehet menni külföldre!"

Ha nem akarsz itt élni, ebben az országban, neked is nyitott az országhatár, és fogadd meg a te általad istenített Gyurcsány tanácsát: te is mehetsz!

2012. márc. 25. 22:13
 10/25 A kérdező kommentje:
Menj el talán te! Egyébként Gyurcsány nem hajtogatta, hogy el lehet menni. Egyszer mondta, és nem az itt élő állampolgároknak, hanem azoknak a külföldi befektetőknek, akiknek nem tetszik a magyar adórendszer. Orbán annál sokkal durvább lépéseket tesz folyamatosan.
2012. márc. 25. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!