Milyen intézkedéseket hoznál ha Te lennél most Magyarország diktátora?
Elszámoltatás, Gyurcsánnyal kezdeném. Nem is értem, mit csinál még a politikai életben, nem börtönben kéne ülnie? Az abortuszt én is betiltanám. A cigánykérdést valami drasztikusan kéne megoldani. Nem igazán tudom, hogy hogyan, de ha én lennék a diktátor, akkor kitalálnék valamit. Mert ami most van, a "demokráciában", az nevetséges. Nem a magyarnak kéne rettegnie a cigánytól, hanem fordítva.
Az ország gazdasági helyzetét fogalmam sincs, hogyan oldanám meg. Azt szerintem senki sem tudja.
"Visszaállítanám a Rákosi rendszert. Államosítanék mindent, lezárnám a határokat, és persze az abortuszt betiltanám, hiszen kell az utánpótlás, hogy növekedési pályára álljon az ország."
Szerintem te költözz Észak-Koreába az ilyeneknek ott a helye , büdös kommunista.Miért kellene lezárni a határokat?Mire lenne az jó?Államosítani mindent?Pl a Mercedes gyárt?Hogyan amikor az német?
Ha én lennék a diktátor akkor megfelelő kapcsolatokat alakítanék ki melynek köszönhetően a bentin literje 200 forint lenne.Befektetéseket intéznék a mezőgazdaságba hogy az ország egyik húzó ágazata legyen és ne csak magunknak termeljünk hanem tudjunk eladni külföldre is.Megoldanám a turizmusban levő problémákat így több bevétele lenne az országnak.Megfelelő filmipart hoznék létre mivel eddig is bizonyított hogy kiváló filmek készülnek amerikai-magyar együttműködéssel (Underworld , Új faj). A filmipar is plusz bevételt termelne az országnak.Megoldanám a cigány problémát.Több állami vállalatot hoznék létre.Ha ezek működnének akkor elég nagy lenne a bevétel hogy nagy mértékű életszínvonal emelkedés történjen.Sikerülne egy Svájc szintű színvonalat produkálni.
Én arra is gondoltam, hogy le kellene csapolni a Balatont, helyére rizsföldet tennénk -> munka+élelem, határok lezárása, bérek növelése, minden családnak minimum 4 gyereket kell szülnie, cigányok és más népek deportálása, hadsereg fejlesztése 400-500ezer főig, a felesleges adókat eltörölném, felszámolnék minden nemzeti parkot, az Alföldön és a Kisalföldön teljes mértékben a föld 100%-át mezőgazdaságra fordítanám, a iparosítanám azokat a településeket amiken nem lehetséges a mezőgazdaság; a további megmaradt területeken állattenyésztést folytattatnék;halálbüntetés bevezetése, teljesen új alkotmány; azonnali kilépés az EU-ből -> Kelet felé való szövetségkötés (Kína; Irán; Oroszország; Japán), de persze csak akkor ha már megfelelő a hadsereg :)
Nekem hirtelen csak ennyi jutott eszembe :)
Ja és Izraeli példára kiképeztetnék 18 év elmultával mindenkit, nőt és gyereket! A béreket maximalizálnám, nem lehetne 700.000-nél többet keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!