Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen intézkedéseket hoznál...

Milyen intézkedéseket hoznál ha Te lennél most Magyarország diktátora?

Figyelt kérdés
Miket csinálnál először? Milyen intézkedések, stb.
2012. márc. 25. 15:35
1 2 3
 1/25 nem dávid ***** válasza:
55%
Összes eddigi politikust felakasztatnám.
2012. márc. 25. 15:42
 2/25 anonim ***** válasza:
23%
Visszaállítanám a Rákosi rendszert. Államosítanék mindent, lezárnám a határokat, és persze az abortuszt betiltanám, hiszen kell az utánpótlás, hogy növekedési pályára álljon az ország.
2012. márc. 25. 15:49
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem már csak egy kávé kell:)
2012. márc. 25. 16:05
 4/25 anonim ***** válasza:
20%

Elszámoltatás, Gyurcsánnyal kezdeném. Nem is értem, mit csinál még a politikai életben, nem börtönben kéne ülnie? Az abortuszt én is betiltanám. A cigánykérdést valami drasztikusan kéne megoldani. Nem igazán tudom, hogy hogyan, de ha én lennék a diktátor, akkor kitalálnék valamit. Mert ami most van, a "demokráciában", az nevetséges. Nem a magyarnak kéne rettegnie a cigánytól, hanem fordítva.

Az ország gazdasági helyzetét fogalmam sincs, hogyan oldanám meg. Azt szerintem senki sem tudja.

2012. márc. 25. 16:10
 5/25 anonim ***** válasza:
53%

"Visszaállítanám a Rákosi rendszert. Államosítanék mindent, lezárnám a határokat, és persze az abortuszt betiltanám, hiszen kell az utánpótlás, hogy növekedési pályára álljon az ország."

Szerintem te költözz Észak-Koreába az ilyeneknek ott a helye , büdös kommunista.Miért kellene lezárni a határokat?Mire lenne az jó?Államosítani mindent?Pl a Mercedes gyárt?Hogyan amikor az német?

Ha én lennék a diktátor akkor megfelelő kapcsolatokat alakítanék ki melynek köszönhetően a bentin literje 200 forint lenne.Befektetéseket intéznék a mezőgazdaságba hogy az ország egyik húzó ágazata legyen és ne csak magunknak termeljünk hanem tudjunk eladni külföldre is.Megoldanám a turizmusban levő problémákat így több bevétele lenne az országnak.Megfelelő filmipart hoznék létre mivel eddig is bizonyított hogy kiváló filmek készülnek amerikai-magyar együttműködéssel (Underworld , Új faj). A filmipar is plusz bevételt termelne az országnak.Megoldanám a cigány problémát.Több állami vállalatot hoznék létre.Ha ezek működnének akkor elég nagy lenne a bevétel hogy nagy mértékű életszínvonal emelkedés történjen.Sikerülne egy Svájc szintű színvonalat produkálni.

2012. márc. 25. 16:12
 6/25 anonim ***** válasza:
benzin literje*
2012. márc. 25. 16:13
 7/25 anonim ***** válasza:
84%
Olyanokat ,hogy é.Korea egy paradicsomnak tűnne a sok narancsfüggőnek !!
2012. márc. 25. 16:29
 8/25 anonim ***** válasza:
32%
A jelenlegi parlamentet azonnali hatállyal feloszlatnám. Az alaptörvényben korlátlan jogokat biztosítanék az ideiglenes diktátornak(magamnak), egy kézben összpontosulna a bírói,végrehajtó és törvényhozó hatalom. Magyarország mezőgazdasági adottságait kihasználva, a magánkézbe került területeket állami monopólium alatt egyesíteném, az EU agrárhatalmává téve Magyarországot, s munkahelyeket teremtve. Politikusaink nagy többsége itt végezne munkát havi 47ezerért. Ezek után a haderő kerülne fejlesztésre, területi követeléseim következtében az EU ellenünk fordulna, mire én keleti szövetségeseimmel hódító hadjáratba kezdenék nyugatnak, az Ibériai félszigetig az Orosz-Magyar Protektorátus hatalma alatt állna minden. Aztán puccsal királlyá koronáztatnám magam, katonai erőkkel fenntartva a békét és harmóniát a birodalmamban. És ez persze mind csak vicc, ilyen kérdést nem lehet megválaszolni 10 de még 100 oldalban sem. Nincs diktátor aki egyedül "dolgozna"
2012. márc. 25. 16:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
16:30-as ez jó volt :D Először azt hittem komolyan gondolod és még tetszett is (politikusok mehetnének kapálni havi 47ezerért :D mekkora lenne).
2012. márc. 25. 17:36
 10/25 A kérdező kommentje:

Én arra is gondoltam, hogy le kellene csapolni a Balatont, helyére rizsföldet tennénk -> munka+élelem, határok lezárása, bérek növelése, minden családnak minimum 4 gyereket kell szülnie, cigányok és más népek deportálása, hadsereg fejlesztése 400-500ezer főig, a felesleges adókat eltörölném, felszámolnék minden nemzeti parkot, az Alföldön és a Kisalföldön teljes mértékben a föld 100%-át mezőgazdaságra fordítanám, a iparosítanám azokat a településeket amiken nem lehetséges a mezőgazdaság; a további megmaradt területeken állattenyésztést folytattatnék;halálbüntetés bevezetése, teljesen új alkotmány; azonnali kilépés az EU-ből -> Kelet felé való szövetségkötés (Kína; Irán; Oroszország; Japán), de persze csak akkor ha már megfelelő a hadsereg :)

Nekem hirtelen csak ennyi jutott eszembe :)

Ja és Izraeli példára kiképeztetnék 18 év elmultával mindenkit, nőt és gyereket! A béreket maximalizálnám, nem lehetne 700.000-nél többet keresni!

2012. márc. 25. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!