Ki lesz a Magyarország elnöke, ha lemond Schmitt Pál?
Egyre több jele van annak, hogy a FIDESZ megszabadul Schmitt Páltól. Kit választat meg Orbán ez után? Én Kerényi Imrére gondoltam, mint független, köztiszteletben álló személyiségre, aki méltó utóda lehetne a nagy elődnek.
Majd kiderül.
De egyébként azon se lennék meglepve, ha csak annyi történne, hogy a bizottság eltussolja az ügyet, mondván, minden rendben van, vagy ha mégsem, akkor sincs nagy gáz és hát ejnye-bejnye Pali bácsi, legközelebb tessék jobban odafigyelni, téma lezárva és megy tovább minden ugyanúgy, ahogyan eddig.
Kerényi Imre? Úristen...
Legyen Majka az új elnök!
Szerintem nem független lesz, akárki is Fideszes.
Eltussolni nem tudják, hisz ország-világ előtt tudott, hogy mi történt. Abból nagyon nagy balhé lenne. És abból, ahogy kezelik az ügyet (nem használja már a dr. megjelölést pl. aláíráskor, készítik a jogszabályt a változáshoz) arra lehet következtetni, hogy a bizottság álláspontjával tisztában vannak, és az nem lesz nemleges. De lepődtünk már meg az elmúlt másfél évben, majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!