Eva Rezesova! Szerintetek ő is megússza mint az ír gázoló?
Meg nem is ússza, de tuti nem azt kapja mint amit Józsi bácsi kapna aki pálinkásan elgázolna 4 mamikát a Nivával a zebrán.
Ebben az országben nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás. A gazdagok jogszolgáltatása.
"Hatelemis provokáláson kívül miért is reméled?"
Mer háromelemis rosszmájúságoddal ellentétben én nem kívánok neki rosszat.
15-ös, az átlagos gondolkodású emberek valóban képtelenek elfogadni, hogy szerencsétlenségek elkerülhetetlenül történnek. Az ő világképük megőrzéséhez az kell, hogy ha valahol valami baj történt, akkor valakit büntessenek meg. Így tudják fenntartani azt az illúziójukat, hogy a világ lényegileg igazságos.
Viszont Rezesova esetében nemcsak erről van szó. Az ő vérében 1,5 ezreléknyi alkoholt találtak. Ez kb. egy liter bor elfogyasztásának felel meg közvetlenül vezetés előtt. Ő abban a tudatban ült bele az autóba, hogy frankón részeg. Azért ha valaki megiszik egy liter bort, és így vezet, azt nem kellene büntetés nélkül hagyni szerintem...
Mennyi pszichopata állat van itt...
4 ember meghalt, ez a nő a hibás, tehát fizetnie kell. Ez világos. De valódi életfogytiglan + családja tönkretétele, ez mi a rák? Eszeteknél vagytok ki?
Kisember egy ilyenért kb. 5-8 évet kap. Az ír gázoló is ennyit kapott volna, ha nem engedik futni direkt. De engedték, nem akartak diplomáciai balhét.
Ezért a nőért valószínűleg be fogják ajánlani a szlovákok, hogy néhányezer magyar mégse veszítse el az állampolgárságát. És remélem, Viki azt mondja majd, hogy O.K.
Előbb egy-két évig halasztódik majd az ügy, tologatják az aktákat meg az időpontokat. Addig a nő ül. Aztán kap majd valami felfüggesztettet. Ténylegesen úgy 1-2 évet fog ülni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!