Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Eva Rezesova! Szerintetek ő...

Eva Rezesova! Szerintetek ő is megússza mint az ír gázoló?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 10:46
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
előzetesben van már, nem fogja megúszni. ittasan több halált okozó közúti baleset okozása durva bűncselekmény.
2012. aug. 24. 12:58
 12/58 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kap egy kis ejnye-bejnyét tessék-lássék, hogy a nép megnyugodjon, aztán el van intézve.Egyeseknek mindent szabad, még embereket gázolni is, bűntetlenül.Bekéne Az ilyet ugyanúgy bekéne b@szni élete végéig hűsölni a dutyiba, mint akármelyik más embert.
2012. aug. 24. 13:12
 13/58 anonim ***** válasza:

Meg nem is ússza, de tuti nem azt kapja mint amit Józsi bácsi kapna aki pálinkásan elgázolna 4 mamikát a Nivával a zebrán.

Ebben az országben nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás. A gazdagok jogszolgáltatása.

2012. aug. 24. 13:29
 14/58 anonim ***** válasza:
6%
Én mindenképp amnesztiát adnék neki.
2012. aug. 24. 15:10
 15/58 anonim ***** válasza:
0%

"Hatelemis provokáláson kívül miért is reméled?"

Mer háromelemis rosszmájúságoddal ellentétben én nem kívánok neki rosszat.

2012. aug. 24. 15:14
 16/58 anonim ***** válasza:
Ez a nő rendszeresen zaklatta Kassán az egyik előző férjét, éjjel odajárt üvöltözni. A család bevitethette volna a magán pszichiátriára. Úgy hajtott el, hogy betörte a szomszéd kapuját. Volt férj hívta a családot, volt rendőr vőlegény rémülten rohant utána, de már hiába. A pár maréknyi gyógyszerre vodkát ivott és 200-al rohant, sajnos nem saját magát nyírta ki. És mi a fenét keresett Magyarországon?
2012. aug. 24. 15:59
 17/58 anonim ***** válasza:
2012. aug. 24. 16:02
 18/58 anonim ***** válasza:

15-ös, az átlagos gondolkodású emberek valóban képtelenek elfogadni, hogy szerencsétlenségek elkerülhetetlenül történnek. Az ő világképük megőrzéséhez az kell, hogy ha valahol valami baj történt, akkor valakit büntessenek meg. Így tudják fenntartani azt az illúziójukat, hogy a világ lényegileg igazságos.

Viszont Rezesova esetében nemcsak erről van szó. Az ő vérében 1,5 ezreléknyi alkoholt találtak. Ez kb. egy liter bor elfogyasztásának felel meg közvetlenül vezetés előtt. Ő abban a tudatban ült bele az autóba, hogy frankón részeg. Azért ha valaki megiszik egy liter bort, és így vezet, azt nem kellene büntetés nélkül hagyni szerintem...

2012. aug. 24. 16:03
 19/58 Inka válasza:
Én óvadék ellenében kiengedtem volna házi őrizetbe, 30 napra. Az óvadék 800 millió euró lett volna...Egyszerűen anyagilag tönkretettem volna az egész családot, majd elítélném 40 évre. Szerintem 10 év egy emberéletért még így is kevés...Ilyenkor azért sajnálom, hogy nincsenek nálunk amerikai törvények...Vagy kivégeznék, vagy szépen vennének egy számológépet és összeadnák a bűncselekmény súlyát és kb. kijönne 328 év...
2012. aug. 24. 18:46
 20/58 anonim ***** válasza:

Mennyi pszichopata állat van itt...

4 ember meghalt, ez a nő a hibás, tehát fizetnie kell. Ez világos. De valódi életfogytiglan + családja tönkretétele, ez mi a rák? Eszeteknél vagytok ki?

Kisember egy ilyenért kb. 5-8 évet kap. Az ír gázoló is ennyit kapott volna, ha nem engedik futni direkt. De engedték, nem akartak diplomáciai balhét.

Ezért a nőért valószínűleg be fogják ajánlani a szlovákok, hogy néhányezer magyar mégse veszítse el az állampolgárságát. És remélem, Viki azt mondja majd, hogy O.K.

Előbb egy-két évig halasztódik majd az ügy, tologatják az aktákat meg az időpontokat. Addig a nő ül. Aztán kap majd valami felfüggesztettet. Ténylegesen úgy 1-2 évet fog ülni szerintem.

2012. aug. 25. 08:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!