Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag mit követek el, ha...

Jogilag mit követek el, ha nem állok meg a rendőrnek?

Figyelt kérdés

Azaz milyen jogi következménye lehet? Nem azért mert kőröznének, csak mert unom ... Mindegy. Valaki megmondaná?

És rendszám nincs, tehát azt nyugodtan felveheti vagy megjegyezheti, utol pedig nem ér.

Köszi

(volt már hasonló kérdés, tudom, szal ne támadjatok le, de ott értelmes válasz nem érkezett sajnos)

2009. júl. 23. 17:56
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

de most akkor nekem ki kellene találnom mégis mit akar a rendőr? miért nem képes a leírtak szerint szabályosan inetegtni? Ez nem észre veszem avagy sem játék, hanem egyértelműen, karjelzéssel kell ezt nekem jeleznie. ennyi.

Mellesleg sztem rám nem vonatkozik sok jogszabály mert valóban menő gyreek vagyok, de attól még rájuk igen, ez nem jogosítja fel őket arra h szabálytalankodjanak. Ja meg ahogy vezetnek, hidd el, kocsival s enagy show meglógni előlük, előbb töri össze a sokész minthogy akár csak a nyomomban legyen. Vagy tévedek ?

2009. júl. 23. 21:57
 22/34 anonim ***** válasza:

"Mellesleg sztem rám nem vonatkozik sok jogszabály mert valóban menő gyreek vagyok"

tuti, hogy ez egy provokatör, aki azon élvezkedik, hogy a normális válaszolóknak ezerrel megy fel a vérnyomásuk a szövegére.

ennyire ostoba kis surmó nem létezhet, aki mindazt a blődséget, amit itt összehordott komolyan gondolja. nyugtassatok meg - ugye nincs ilyen ember?

2009. júl. 23. 22:10
 23/34 anonim ***** válasza:
Látod hogy van. Egy kis 14 éves, akit a hétvégén leállított a rendőr mert nem volt hátsó lámpája a biciklijén és a rendőr leeresztette vele a bicikli kerekét. Ezért idejön háborogni,mintha lenne fogalma a dolgokról. Vagy éppen olyan ember aki megkapta 2 napja robogóra a jogosítványt, és mint aki nagy tapasztalt vezető lenne, elkezdi osztani az észt. Nah őket nevezik szánalmas embereknek. Erről ennyit. Az előző válaszában leírt minden lényeges infót.
2009. júl. 23. 22:28
 24/34 anonim ***** válasza:

Nem kell kitalálnod. Ennyi ésszel? Isten ments, hogy bármit kitalálj!

De mondok valamit, gondolkodj el rajta, ha időd és szellemi kapacitásod engedi! Napjában hányszor fordul elő, hogy valaki szeretne neked valamit mondani? Hányszor, hányféleképpen jelzik ezt? Van, aki a neveden szólít, van, aki név nélkül, van, aki int, van, aki megfogja a válladat... S láss csodát, mindegyik jelzésből értesz, pedig nem hinném, hogy órák eltelnek azzal, hogy gondolkodsz. Vajon hogy lehet ez?

2009. júl. 23. 22:35
 25/34 anonim ***** válasza:
Akkor ne állj meg, és várd meg, hogy utolérnek. De készülj fel, hogy nem ejnye-bejnye lesz ott. Szerinted nem tudják rád húzni a vizes lepedőt? Örülj, ha nem töltesz el egy éjszakát a vendégszeretetükkel. Nem érnek utol? Á mert nem ám. Gondolod, hogy az az egy rendőrautó van, ami mögötted "szabálytalanul" villog neked? Hát elárulom, hogy nem. Beszólnak a központba, és egy km-rel odébb már szabályosan fog integetni a rendőr. Ha neki sem állsz meg, hát akkor meg ne csodálkozz, ha bevisznek. Nehogy azt hidd, hogy te megúszol mindent, mert te menő gyerek vagy. Örülök neki, hogy menő vagy, de te egyedül vagy, míg a rendőrök vannak páran. Ezt mindig tartsd szem előtt, mielőtt menősködsz, meg vered a melled.
2009. júl. 23. 23:42
 26/34 A kérdező kommentje:

21:44

pedig ezt így kellene, pontosan lefektetni, hogy hol állva, milyen karjelzést adva és stb.

Mint ahogyan ez mellékesen le is van már fektetve, csak valahogy megfeledkezik mindenki róla, na főleg a rendőrök.

2009. júl. 24. 08:29
 27/34 A kérdező kommentje:

23:42

Ha ott integet nekem, akkor már oké, akkor megállok, csak utálom, ha ezek egyfolytában szabályszegő módon járnak el, azt igyekszem észre sem venni.

De mondom, ha ott integet, az oké, az szabályos és akkor megállok.

Aki meg írja az okosságaiot, az maradjon is meg a hitben, egy 11 éves kisgyerek vagyok valóban, aki bicózik ... ezsméletlen, valaki próbáljon meg kicsitellentétes (de tök racionális) ellenérvet írni, és máris ez a vége ... már nem először

Most már ha bele döglök is, elő fogom keresni a szabályt, hogy a rendőr miképpen állíthat meg, de amikor nemrég olvastam, ott ugyan nem volt olyan, hogy "mögöttem villogva" ... Az ismét más, ha felszólít, de könyörgöm ne kavarjuk a szezont a fazonnal. Itt nem volt szó felszólításról, csak arról, hogy mögöttem villog és ez NEKI azt jelenti, hogy meg kellene álllnom, én pedig találjam ki, mert állítólag ki kellene találnom ...

2009. júl. 24. 08:35
 28/34 anonim ***** válasza:
Hülye fiam vagy ülj le!
2009. júl. 24. 08:48
 29/34 anonim ***** válasza:

nem az a baj, hogy hülye - sokan vannak így :)

a baj az, hogy ilyen "adottságokkal" járművet vezet.

ön és közveszélyes...

2009. júl. 24. 09:06
 30/34 A kérdező kommentje:

tök jó h ilyeneket írkáltok, de egyetlen észérvre se vagytok képesek ...

hol van bármi jogszabályi alátámasztás ??????

na ez már inkább nagyon szomorú

2009. júl. 24. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!