Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megvert egy családtagom,...

Megvert egy családtagom, feljelentést tettem, valaki eltudná mondani, hogy ennek mi a pontos lefolyása?

Figyelt kérdés
A nevelőapám bántalmazott, a kórházban koponya, és kéz zuzodást észleltek, valamint a hátamon lévő hasadást varrták össze. Azt mondták 8napon belül gyógyuló sérülések. A rendőrségen rögzitették a vallomásom, és azt mondták tovább küldik a bíróságra. Eltudná nekem valaki mondani,hogy ennek mi a pontos lefolyása?
2012. aug. 7. 15:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
És eddig még én voltam elkeseredve, hogy szegény családba vagyok... legalább nálunk nincs családon belüli bántalmazás. Elég szomorú hogy sok helyen van. Kedves kérdezô neked kitartást remélem sikerrel jár az ügy. Az elôzôekhez annyit szólnék hozzá hogy egy lány és egy fiú gyermeket bántalmazni ugyan olyan súlyos, de az a férfi aki egy nôre kezet emel az nagyon gyáva nem tekintem embernek!
2012. aug. 9. 18:50
 32/37 anonim ***** válasza:
10%

Ez nem egy fórum. Fejezzétek be, és menjetek máshová hőbörögni. Elhangzott egy kérdés: "El tudná nekem valaki mondani,hogy ennek mi a pontos lefolyása?" Hasznos válasz nem érkezett rá. Ellenben volt ítélkezés, kinyilatkoztatás, minősíthetetlen hangnem.

Mit akartok bizonyítani és kinek? És főleg miért itt? Ez nem a megfelelő tér erre.

A kérdező kérdésére adjatok választ, vagy acsarogjatok privátban.

2012. aug. 9. 21:56
 33/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm azokat, akik a kérdésemre próbáltak meg választ adni, és nem egymás nézeteit meg vitatni. Sikerült innen-onnan több információhoz jutnom, és nagyon remélem,hogy sikerül valamit elérni a feljelentésemmel.
2012. aug. 10. 13:20
 34/37 anonim ***** válasza:
70%

13:15

"Egy fiú tud védekezni, fizikai felépítésénél fogva is, és lelkileg is valamivel könnyebben elviseli a bántalmazást."

Igen, tud védekezni egy lány ellen. De egy nála erősebb férfi ellen ugyanúgy nem tud védekezni. Lelkileg sem viseli el könnyebben a bántalmazást.

"sokkal kiszolgáltatottabbnak érzi magát (mert az is)"

Baromság. Egyáltalán nem kiszolgáltatottabb a lány!

"egy lányt bántani sokkal nagyobb gerinctelenség és gyávaság, mintha a fiú gyerekét terrorizálja a szülő"

Ez mindent elmond rólad. Tipikus primitív feminista duma. Hányni lehetne a magadfajtáktól.

Egy lányt bántani ugyanolyan rossz, mint egy fiút. Semmi különbség.

"Szóval nem kell egyenlősdit játszani"

Ti akartatok egyenjogúságot! Ha nem akarsz egyenlősdit játszani, akkor irány vissza a konyhába és mondj le a szavazati jogodról!

Ha meg "férfi" létedre írod ezeket, akkor az még nagyobb szégyen. Ez azt jelenti, hogy nem látsz tovább a puncinál, és az érzelmek irányítanak téged a gondolkodás helyett (mint ahogy az ilyen nőket is).

2012. aug. 20. 00:21
 35/37 anonim ***** válasza:
70%

17:44 (kérdező)

"Nem tudom, nekem az a véleményem,hogy egy nőt bántalmazni sokkal szörnyűbb."

Hát persze, hogy te ezt mondod. Mivel így nőként te lennél a kedvezményezett. Annak ellenére, hogy a valóság az, hogy nőt bántalmazni ugyanolyan rossz, mint férfit.

18:10

"Gondolom mindenki hallotta már, hogy 'törvény előtt mindenki egyenlő' a BTK, BE pedig nem tesz különbséget férfi vagy női sértett/terhelt közt."

Remélem igazad van. Habár én hallottam olyat is, hogy bíróságon egy babaarcú nő sokkal enyhébb büntetést kap ugyanazért a bűnért, mint egy kemény férfi. (Tehát hogy az érzelmekkel ott is lehet manipulálni elvileg.)

18:50

"de az a férfi aki egy nôre kezet emel az nagyon gyáva nem tekintem embernek!"

Remélem azt a nőt, aki egy férfira kezet emel, azt is gyávának nézed és azt sem tekinted embernek!

2012. aug. 20. 00:22
 36/37 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha nem itt kötekednétek, meg vitatkoznátok egymással! Keressetek egy olyan portált, aminek pont ez a célja! Nem kértem ehhez hasonló véleményeket vagy hozzá szólásokat! Annyit szerettem volna tudni,hogy mi a lefolyása. Utolsó válaszolónak meg annyit üzennék,ha férfi,hogy ha egyszer lánya lesz és azt így elkapálja valaki, akkor ő is úgy fogja-e gondolni,hogy teljesen mindegy,hogy fiú-vagy lány!
2012. aug. 21. 19:41
 37/37 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Mi lett a feljelentésből?
2022. jún. 5. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!