Megvert egy családtagom, feljelentést tettem, valaki eltudná mondani, hogy ennek mi a pontos lefolyása?
Ez nem egy fórum. Fejezzétek be, és menjetek máshová hőbörögni. Elhangzott egy kérdés: "El tudná nekem valaki mondani,hogy ennek mi a pontos lefolyása?" Hasznos válasz nem érkezett rá. Ellenben volt ítélkezés, kinyilatkoztatás, minősíthetetlen hangnem.
Mit akartok bizonyítani és kinek? És főleg miért itt? Ez nem a megfelelő tér erre.
A kérdező kérdésére adjatok választ, vagy acsarogjatok privátban.
13:15
"Egy fiú tud védekezni, fizikai felépítésénél fogva is, és lelkileg is valamivel könnyebben elviseli a bántalmazást."
Igen, tud védekezni egy lány ellen. De egy nála erősebb férfi ellen ugyanúgy nem tud védekezni. Lelkileg sem viseli el könnyebben a bántalmazást.
"sokkal kiszolgáltatottabbnak érzi magát (mert az is)"
Baromság. Egyáltalán nem kiszolgáltatottabb a lány!
"egy lányt bántani sokkal nagyobb gerinctelenség és gyávaság, mintha a fiú gyerekét terrorizálja a szülő"
Ez mindent elmond rólad. Tipikus primitív feminista duma. Hányni lehetne a magadfajtáktól.
Egy lányt bántani ugyanolyan rossz, mint egy fiút. Semmi különbség.
"Szóval nem kell egyenlősdit játszani"
Ti akartatok egyenjogúságot! Ha nem akarsz egyenlősdit játszani, akkor irány vissza a konyhába és mondj le a szavazati jogodról!
Ha meg "férfi" létedre írod ezeket, akkor az még nagyobb szégyen. Ez azt jelenti, hogy nem látsz tovább a puncinál, és az érzelmek irányítanak téged a gondolkodás helyett (mint ahogy az ilyen nőket is).
17:44 (kérdező)
"Nem tudom, nekem az a véleményem,hogy egy nőt bántalmazni sokkal szörnyűbb."
Hát persze, hogy te ezt mondod. Mivel így nőként te lennél a kedvezményezett. Annak ellenére, hogy a valóság az, hogy nőt bántalmazni ugyanolyan rossz, mint férfit.
18:10
"Gondolom mindenki hallotta már, hogy 'törvény előtt mindenki egyenlő' a BTK, BE pedig nem tesz különbséget férfi vagy női sértett/terhelt közt."
Remélem igazad van. Habár én hallottam olyat is, hogy bíróságon egy babaarcú nő sokkal enyhébb büntetést kap ugyanazért a bűnért, mint egy kemény férfi. (Tehát hogy az érzelmekkel ott is lehet manipulálni elvileg.)
18:50
"de az a férfi aki egy nôre kezet emel az nagyon gyáva nem tekintem embernek!"
Remélem azt a nőt, aki egy férfira kezet emel, azt is gyávának nézed és azt sem tekinted embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!