Megvert egy családtagom, feljelentést tettem, valaki eltudná mondani, hogy ennek mi a pontos lefolyása?
,,1. Hagytad magad elnyomni.
2. Nem változott a helyzet.
3. Én megoldom, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe. Szóval ne okoskodj."
1. Honnan tudod?
2. Honnan tudod?
3. Fogadd őszinte elismerésem, rendkívüli tehetségre és ügyességre vall, hogy normális családba születtél.
De egyébként is a hozzád hasonlóaknak köszönhető, hogy akinek sz@r a családja, még szégyelli is, mert a többi ember saját érdemeként kezeli, hogy nekik bezzeg nem az.
Örülj, hogy ennyire nagy arcod lehet, mert ha tizedolyan helyzetben lettél volna valaha is, mint a kérdező, nem lenne az.
15:21
Honnan veszed, hogy én normális családban születtem?! Már itt elbukott az egész kommented.
Ha a kérdező helyzetében lennél, akkor egészen máshogy látnád a dolgokat.
09:27
A magadfajta gondolkodású emberek felháborítóak.
"Az, hogy lány vagy, nagyon durva"
Nem durvább, mintha fiú lenne.
Ha azt mondod nincs több mentség egy fiú megverésére, akkor mi a francnak írtad le ezt a hozzászólást?!
Egy lány megverése egy felnőttől ugyanolyan, mint egy fiú megverése!
Én is azt hittem, hogy a kérdező fiú. De az, hogy kiderült, hogy lány, az nem változtat semmin. Persze sajnálom a kérdezőt, de nem kell és nem is fogom jobban sajnálni, mintha fiú lenne. Ugyanis ugyanolyan a helyzet. Nem értékesebbek a nők! Normális ember így gondolkodik.
Utolsó, pedig hidd el, teljesen más. Egy fiú tud védekezni, fizikai felépítésénél fogva is, és lelkileg is valamivel könnyebben elviseli a bántalmazást. Egy lány általában nem nagyon tud védekezni és sokkal kiszolgáltatottabbnak érzi magát (mert az is). Mellesleg ha menni kell othonról, egy fiú sokkal könnyebben talál munkát, akár feketén vagy maszekban is.
Szóval nem kell egyenlősdit játszani, egy lányt bántani sokkal nagyobb gerinctelenség és gyávaság, mintha a fiú gyerekét terrorizálja a szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!