Hogy lehet felmondani?
Figyelt kérdés
A barátom diákmunkára jelentkezett, de úgy ment el, hogy nagyon fél, mert a hely amit meghirdettek diákmelón elég rossz hírű (pl hogy alig van szünet, 3 gép között kell rohangálni, stb)
Ha esetleg tényleg nagyon nagyon rossz, ugye fel tud mondani következmények nélkül?
Az a baj, hogy én még nem dolgoztam (szerződéssel) és nyugtatgattam, hogy biztos kitudsz lépni ha nagyon rossz de ebben nem vagyok olyan biztos.
Légyszi ne azon lovagoljatok, hogy még el se kezdte de már felmondana, mert NEM EZ VAN csak tudni szeretné, hogy ha tényleg rémálom meló mint ahogy pl itt is olvastuk, akkor felmondhat-e. Trollok kíméljenek!
2012. aug. 2. 10:56
1/1 anonim válasza:
Én orc vagyok írhatok?
Nálam úgy van,hogy a melódiáknál vagyok és ott akkor megyek dolgozni amikor akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!