Szeretném kötbér fizetése nélkül felmondani a mobilinternet előfizetésem, vagy átadni másnak. Ilyet lehet?
Mikor a T-s szolgáltatónál vettem tavaly mobilnetet, aláírtam 2 éves hűségidőt, melyből egy már lejárt, de egy még van. A gondom, hogy már kevés az az adatforgalom, amit nem lassítanak be, mert nem tudok már rendesen netezni vele, így szeretnék korlátlant, ami ugyan annyiba kerül, mint most ez, azaz 4000 Ft-ba.
Hogyan lehet lemondani, hogy ne kelljen kötbért, vagy mit a hűségidő miatt fizetni, vagy ha valaki szeretné tőlem, arra át lehet írni, mint egy lízingelt kocsit? Valaki mondta, hogy valljam magam fizetés képtelennek. Ez mit jelent, és miért jó nekem?
A válaszokat előre is köszi.
Én gondoltam arra, hogy felajánlom valakinek, akiben megbízok, hogy előre kifizetek neki egy hónapot, és akkor vegye át, míg a hűség lejár, de ilyet nem lehet találni, egy idegenben pedig nem bízhat az ember.
Amúgy a fizetésképtelenség az egy jogilag is megfogalmazott valami. Nem? Ha viszont így van, tudok rá hivatkozni? Egyáltalán hogyan lehet körülírni, hogy fizetésképtelen, mert fizetni tudom, de nem akarom.
Ami a magasabb díjat illeti, jó ötlet, de nekem épp az a célom, hogy ne legyen mobil és egyben korlátos. A másik, hogy semmi kedvem többet fizetni a semmiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!