A határban a vadászházhoz közel találtam 15-20 tő canabist szépen elültetve három sorban. Vannak úgy 80 cm-esek. Mit csinálnátok a helyemben?
"egyébként gyönyörűen SORBA van ültetve"
Ez mondjuk öreg hiba.
erdeszete?
akkor vigyazz, mert ez allami biznic, es ugye ket dudas egy csardaban...
egyebkent lehet ezzel is az allamadossagot akarjak csokkenteni, atallunk fu termesztesere
Öreg, ne ártsd bele magad más dolgába. Learatod a füvem, vagy feljelentesz, nem rakod zsebre. Láttalak, tudom, kit kell keresni!
A vadász
:D:D Én otthagynám a pics@ba. De ha van kinek eladnod akár el is viheted, viszont ha keresni is fogják őket. Nem pár cső kukoricát viszel el.Erre azért nem árt ha gondolsz.
"Az OrbĂĄn, vagy a GyurcsĂĄny Ăźltette"
Nem a kozos gyerekuk?
Figyelj, volt itt elég hosszú idő, amikor a feljelentgetést teljesen beleültették az emberek tudatába. Gusztustalan idők voltak azok. Nem a te dolgod, hagyd ott, esetleg egy katonát vigyél haza, ha szereted.
Ha kutyákat kínoznának, embereket darabolnának, vagy fegyvereket csempésznének, netán kábelt égetnének, akkor nagyon helyes lenne, ha szólnál.
Most, hogy valaki termeszti a füvet, és ad magának egy kis plusz bevételt, azzal semmi gond nincs szerintem. Ő is jól jár, a vevőköre is jól érzi magát, mindenki éli az életét.
Én nem szívok, de ha kiszúrnám, hogy valaki kertjével ott a jellegzetes levélke, nem rohannék spicliskedni.
Amúgy is csóró ez az ország, mindenki úgy próbál megélni, ahogy csak tud, ne csesszük már ki a másikkal ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!